Merhaba kuşumda son haftalarda ayak altında yaralar oluşuyordu tek ayağında şişlik olunca çarpma vs diye düşündük sonra iki ayağındada yara çıkınca ve şişlik oluşunca hemen veterinerden randevu aldım bugün götürdüm ve kuşumda gut hastalığı olduğunu söyledi tedavisi olmadığını söyledi kilosu normalin üstünde çıktı doktor 3 ilaç verdi biri karaciğer böbrek pankreas desteği için biri ağrıları için diğeride kalsiyum ve ayağında pedodermosit diye bir şey varmış onlara iyi gelecek dedi bir ilaçtan sonra yumurtlama isteği olucak dedi 3 ilacın özeti böyle ilaç adları üstünde şöyle yazıyor pr pct t yazıyor aşağı fotoğraflarını eklicem sizde bakın ve çok üzgünüm mahvoldum çünkü bu hastalık öldürüyormuş yani çok ömrü yok anladığım kadarıyla bunun gerçekten bir tedavisi yok mu ne yapılacaksa yaparım gerçekten gut mu var ayaklarını basıyor yem yeme iştah yerinde ne vermeliyim ekstra nasıl iyileştireceğim sorularınızı cevaplayayım doktor gözüyle baktı kan tahlili felan yapılmadı ışığı kapatıp ayağındaki beyaz şeyleri gösterdi karnında şişliği gösterdi götürdüğüm yer kanatlı uzmandı
Ekli dosyalar
-
99.6 KB Görüntüleme: 13
-
194.4 KB Görüntüleme: 13
-
242.4 KB Görüntüleme: 11
Son düzenleme: