Merhaba sorun anında cevaplayalım kısmından kendinize ait konu açın. Kuşunuzun net şekilde videosunu ve temiz beyaz peçeteye dört beş yeni yapılmış dışkıları atıp durumu izah edin. Yardımcı olalım.ben zolax 50mg kapsülün 5de 1ini iki sefer verdim kuşuma 3 gün ara ile kuşum ikincide kusunca hemen kestim biterol diye bir ilaç kullandım karşı komşumun abisi kuşçuymuş o söyledi 4e bölüp suda eritim bi sulukta veriyorum 3 gündür sakinleşti gece inlemeleri kesildi şuan gündüz uçuyo hareket ediyo ben mutfaa gidince uçarak geliyo ama konduunda uyuyo tüylerinide kabartıyo önceden sakallarını kabartıp yukarı bakıyodu şimdi o azaldı başını kanadına sokup uyuyo başımda omuzumda uyurken ağzından ses duyuyorum biz ciğerlerimizi üşütürüzde hırıldarız ya ona benzer bi ses sanki... nefes alıp verirken çıkıyomuş gibi... tam olarak dinçleşemedi yem yiyo su uzatınca içiyo günde üç dörr sefer uzatıyorum suyunu 2 kere 3 kere içiyo şimdi arada yine ağzını şap şap şap yapıyo ama daha az... biyerde kursak mantarı tedavisi sürerken yumurtalı bebe büskivili ve brokolili falan mama ile beslemeyin dedii için bişey veremiyorum korkudan bana sadece anlayan birisi bu evrede kuşumun iyileşmesini desteklemek için mama gibi veya su ile takviye gibi bizimde hastayken kusunca elektrolit kaybı yaşamamıza benzer şeyleri aşmamız için kullandıımızsu gibi nebilim tuz falan... biraz hareketlenmesini sağlicak bir mama veya karışım tavsiyesi verebilicek birisi varsa çok sevinirim ne yapıcaamı bilmediim için kuşuma yardımcı olamıyorum o konuda... ne biliim suyuna bişeyler olur çay falan olur kursak mantatı tedavisinde tatlı şeyler almamlı vitamin içmemeli gibi şeyler gördüüm için veremiyorumda yemden başka bişey... ne yapmalıyım ne hazırlayıp vermeliyim tarif edebilecek birisi varsa yazarsa çok sevinirim teşekkür ederim ilginize