• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Vet.Hekim Önerisi

beyyza02

Müdavim
Merhaba herkese iyi akşamlar,konumuz veteriner hekim önerisi.

kuşum çok uzun süredir bir hastalıkla savaşıyor,durumu gün geçtikçe kötüleşti.

sosyal medyada da fazlaca aktif olan ,bilinen veterinerler de dahil olmak üzere birçoğuyla konuştuk görüştük. Buradan da öneriler oldu .

Bir veterinerin dediğini yaptım,diğeri böyle yapma kuşun anında ölür dedi.
Onu dinledim bir diğeri beni suçladı.
asla uzlaşmaya gitmiyorlar. Bir hekimin dediğini diğeri asla kabul etmiyor. İki tanesi sen benim kim olduğumu biliyor musun temalı konuşmalar dahi yaptı.
Hekimlerin çoğu aynı tanıyı koysa da tedaviler bambaşka oluyor.
Güvendiğim veterinere çok ciddi bir suçlama yapıldı belki biliyorsunuzdur,sonuç o da elendi.

Şehir,fiyat vs hiç fark etmez yeter ki artık iyi olsun,teknik bilgisine gerçekten güvendiğiniz,soru işareti barındırmayan ,işinin ehli bir hekim önerisi bekliyorum.

Son düzenleme:

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
İstanbul'da vetform'a izmir'de ise burak hocaya güvenebilirsiniz sorun tam olarak nedir

beyyza02

Müdavim
İstanbul'da vetform'a izmir'de ise burak hocaya güvenebilirsiniz sorun tam olarak nedir
Bursk hocayla ilgili Bulut love bird instagram sayfasınabakarsanız sevinirim. Zaten ona gittim.

vetformdaki hanımefendi de o bahsettiğim veterinerlerden biri maalesef. uzlaşma sağlayamadık aylar önce.

sorun poposunda günden güne büyüyen şişliği. Kist veya tümör değil, karaciğeriyle ilgili sorundan kaynaklı.

++
vetformu tecrübe ettiyseniz ,memnun musunuz acaba? Çare olabilirse tabii ki konuşurum kendisiyle.

Son düzenleme:

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Hekim veterineri denediniz mi? Orayada bir bakın derim.

Doğacı

Eski Forumcu
Şehir fiyat farketmez dediniz. Eskişehir duru veteriner kliniği öneriyorum,Yasin bey kanatlı uzmanı. Kendi kuşumu da götürdüm yıllar önce. Tabi kliniği hayvan hastanesi gibi değildi en son gittiğimde. Daha profesyonel biri varsa oraya gidin,İzmir'deki veteriner bu konuda öne çıkıyor çok şanslısınız deniyor

Doğacı

Eski Forumcu
Duru veteriner kliniği Yasin bey kanatlı alanında uzman olduğu için bu alanda güvendiğim veteriner hekimlerdendir. Google üzerinden kliniğin ismini yazarsanız zaten fazlaca memnuniyet sahibi var,puanı yüksek 5 üzerinden 4,9. İleri derece hasta kuşların tedavisini yapıp olumlu sonuçlar alındığı da yazıyor yorumları okursanız. Numarası vardı internette. Bence arayıp bir konuşun belki uzaktan bile yardım etmeye çalışabilir.

beyyza02

Müdavim
Duru veteriner kliniği Yasin bey kanatlı alanında uzman olduğu için bu alanda güvendiğim veteriner hekimlerdendir. Google üzerinden kliniğin ismini yazarsanız zaten fazlaca memnuniyet sahibi var,puanı yüksek 5 üzerinden 4,9. İleri derece hasta kuşların tedavisini yapıp olumlu sonuçlar alındığı da yazıyor yorumları okursanız. Numarası vardı internette. Bence arayıp bir konuşun belki uzaktan bile yardım etmeye çalışabilir.
nasıl gözümden kaçırmşım...üstelik ankaradayım ben kuşu da izmire kadar yormam tekrar…çok teşekkür ediyorum 🫶🏻🙏🏻

Doğacı

Eski Forumcu
nasıl gözümden kaçırmşım...üstelik ankaradayım ben kuşu da izmire kadar yormam tekrar…çok teşekkür ediyorum 🫶🏻🙏🏻
Rica ederim,umarım sorun ortadan kalkar Yasin bey vesilesi ile. Allah şifa versin miniğe. 😊

Doğacı

Eski Forumcu
Ayrıca yorumları okudu iseniz birisi Trabzon'dan online hizmet aldığını söylemiş. Siz de Eskişehir'e gelmeden önce Yasin Bey ile iletişime geçin durumu anlatın belki acil bir durum vardır ,size de yardımcı olur belki. Sonra Eskişehir'e gelirsiniz zaten