beyyza02
Müdavim
Merhaba herkese iyi akşamlar,konumuz veteriner hekim önerisi.
kuşum çok uzun süredir bir hastalıkla savaşıyor,durumu gün geçtikçe kötüleşti.
sosyal medyada da fazlaca aktif olan ,bilinen veterinerler de dahil olmak üzere birçoğuyla konuştuk görüştük. Buradan da öneriler oldu .
Bir veterinerin dediğini yaptım,diğeri böyle yapma kuşun anında ölür dedi.
Onu dinledim bir diğeri beni suçladı.
asla uzlaşmaya gitmiyorlar. Bir hekimin dediğini diğeri asla kabul etmiyor. İki tanesi sen benim kim olduğumu biliyor musun temalı konuşmalar dahi yaptı.
Hekimlerin çoğu aynı tanıyı koysa da tedaviler bambaşka oluyor.
Güvendiğim veterinere çok ciddi bir suçlama yapıldı belki biliyorsunuzdur,sonuç o da elendi.
Şehir,fiyat vs hiç fark etmez yeter ki artık iyi olsun,teknik bilgisine gerçekten güvendiğiniz,soru işareti barındırmayan ,işinin ehli bir hekim önerisi bekliyorum.
kuşum çok uzun süredir bir hastalıkla savaşıyor,durumu gün geçtikçe kötüleşti.
sosyal medyada da fazlaca aktif olan ,bilinen veterinerler de dahil olmak üzere birçoğuyla konuştuk görüştük. Buradan da öneriler oldu .
Bir veterinerin dediğini yaptım,diğeri böyle yapma kuşun anında ölür dedi.
Onu dinledim bir diğeri beni suçladı.
asla uzlaşmaya gitmiyorlar. Bir hekimin dediğini diğeri asla kabul etmiyor. İki tanesi sen benim kim olduğumu biliyor musun temalı konuşmalar dahi yaptı.
Hekimlerin çoğu aynı tanıyı koysa da tedaviler bambaşka oluyor.
Güvendiğim veterinere çok ciddi bir suçlama yapıldı belki biliyorsunuzdur,sonuç o da elendi.
Şehir,fiyat vs hiç fark etmez yeter ki artık iyi olsun,teknik bilgisine gerçekten güvendiğiniz,soru işareti barındırmayan ,işinin ehli bir hekim önerisi bekliyorum.
Son düzenleme: