• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Versele Laga mı, Gardenmix mi, Vitakraft mı?

eucagan

Paylaşımcı
Hastalık Belirtileri
ishal halsizlik
Hastalık Belirti Tarihi
1 Ara 2023
Kullanılan İlaç
---
merhabalar, 2 kuşum var ve kuşlarımdan bir tanesi uzun süredir ishal bir türlü geçiremedim. hocamla görüştüğümde fazla proteinden olabileceğini söyledi ve versele laga içerisinde fazla protein bulunduran bir yem diye biliyorum ki kuşum ishale başladığı tarihlerden bu yana hep versele laga kullandım. belki öyle denk geldi bilemiyorum gerçekten kaliteli bir yem fakat bu ishalin sorumlusu bu yem mi emin değilim çünkü diğer kuşumdada sorun olurdu gibi geliyor öyleyse. yemlerin tamamı tükenmişken almaya gitmeden bilenlere danışmak istedim. vaktiyle bir konu daha açmıştım gardenmix, vitakraft, natureplan ve versele laga önerilmişti; petshopta en iyisinin versele laga olduğunu söyleyince düşünmeden aldım. sizce aralarından en iyisi hangisi bu ishal durumunun versele laga ile bir ilgisi olabilir mi, siz hangi yemi tavsiye edersiniz? tam dengeli fazla kilo yapmayacak ve gereken tüm besinleri bulunduracak bir yem almak istiyorum, önerilerinizi bekliyorum.

Doğacı

Eski Forumcu
Versele Laga - Hobi m006 öneriliyor.
Şehmus abi de karışım yapıyor ikisinden. Bence Şehmus abi ile konuşun ve kuşunuzun durumuna uygun şekilde yem içeriği hazırlatın.
Versele Laga muhabbet kuşu yemi kuşlarımda kullanıyorum dışkıları normal.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Mamaist destek whatsap hattından ulaşın birlikte güzel bir karışım hazırlayabiliriz☺

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
merhabalar, 2 kuşum var ve kuşlarımdan bir tanesi uzun süredir ishal bir türlü geçiremedim. hocamla görüştüğümde fazla proteinden olabileceğini söyledi ve versele laga içerisinde fazla protein bulunduran bir yem diye biliyorum ki kuşum ishale başladığı tarihlerden bu yana hep versele laga kullandım. belki öyle denk geldi bilemiyorum gerçekten kaliteli bir yem fakat bu ishalin sorumlusu bu yem mi emin değilim çünkü diğer kuşumdada sorun olurdu gibi geliyor öyleyse. yemlerin tamamı tükenmişken almaya gitmeden bilenlere danışmak istedim. vaktiyle bir konu daha açmıştım gardenmix, vitakraft, natureplan ve versele laga önerilmişti; petshopta en iyisinin versele laga olduğunu söyleyince düşünmeden aldım. sizce aralarından en iyisi hangisi bu ishal durumunun versele laga ile bir ilgisi olabilir mi, siz hangi yemi tavsiye edersiniz? tam dengeli fazla kilo yapmayacak ve gereken tüm besinleri bulunduracak bir yem almak istiyorum, önerilerinizi bekliyorum.
Mamaist.com 👍🦜🦜🦜🦜

eucagan

Paylaşımcı
O zaman Şehmus bey e söyleyin tüm besinleri dengeli şekilde olacak bir karışım hazırlasın size 🖐🏻
teşekkür ederim yem kalmadığından hemen gidip almam gerekti çünkü doldurup evden ayrılacaktım hemen versele laga aldım yeniden ama dediğiniz gibi bittiğinde dengeli bir yem karışımı alacağım mamaistten..

eucagan

Paylaşımcı
Mamaist destek whatsap hattından ulaşın birlikte güzel bir karışım hazırlayabiliriz☺
teşekkür ederim yem kalmadığından hemen gidip almam gerekti çünkü doldurup evden ayrılacaktım hemen versele laga aldım yeniden ama dediğiniz gibi bittiğinde dengeli bir yem karışımı alacağım mamaistten..

cimennnn

Tutkulu
Şehmus hocanın yaptığı karışım iyidir ama bende fikir vermek isterim bana da veteriner hekim versela laga yada vitakraft diye önerdi fakat özellikle vitakraft alıyorsanız ballı olanından alınmaması gerektiğini söyledi onu da bulmak malesef biraz zor. İshal durumu da farklı bir sebep olabilir bence yeme bağlamayın çevrenizde muhabbet kuşu bakan biri varsa ondan az yem alıp bir kaç gün deneyin dışkıları düzelirse yemden dolayı olduğunu anlarsınız en azından ona göre yol alırsınız. Boşa yem değiştirmek zorunda kalmazsınız.

Üst Alt