• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çeşitini sor! Versele Laga hangi yemi almalıyım?

baran_055

Yeni Üye
Sultan papağanı veya sevda papağanı alacağım. Onlar için önceden yem almak istiyorum. Versele Laga markasından almak istiyorum. Versele Laga Big Parakeets almayı düşünüyorum. İyi midir? Bir de Versele Laga Loro Parque yemleri var Afrika ve Avustralya özel yem çeşitleri var. Ancak Big Parakeets'den 2 kat daha pahalılar. Hangisini almalıyım? Big Parakeets yeterli olur mu?

mortsvivants

Eski Forumcu
Versele laga içerik olarak en iyi markaların başında gelir zaten, klasik olanları da gayet yeterlidir. Özel türevleri ise vitamin, aa, mineral peletleri ile zenginleştirilmiş içeriğe sahip, bütçe yetiyorsa alınabilir. Dün de benzer sorunuza cevap vermiştim, yanıtlarımdan tatmin olmadığınızı düşünerek bilirkişi etiketliyorum. @Demet bükay

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sultan papağanı veya sevda papağanı alacağım. Onlar için önceden yem almak istiyorum. Versele Laga markasından almak istiyorum. Versele Laga Big Parakeets almayı düşünüyorum. İyi midir? Bir de Versele Laga Loro Parque yemleri var Afrika ve Avustralya özel yem çeşitleri var. Ancak Big Parakeets'den 2 kat daha pahalılar. Hangisini almalıyım? Big Parakeets yeterli olur mu?
Merhaba @mortsvivants gerekli cevabı vermiş😊

baran_055

Yeni Üye
Versele laga içerik olarak en iyi markaların başında gelir zaten, klasik olanları da gayet yeterlidir. Özel türevleri ise vitamin, aa, mineral peletleri ile zenginleştirilmiş içeriğe sahip, bütçe yetiyorsa alınabilir. Dün de benzer sorunuza cevap vermiştim, yanıtlarımdan tatmin olmadığınızı düşünerek bilirkişi etiketliyorum. @Demet bükay
Aslında tatmin olmama değilde çok fena bir kararsızlığım var. İlk defa kuş alacağım için temkinli davranıp iyi bakmak istiyorum. Çünkü araştırdıkça daha da derine iniyorum şu kötüdür bu iyidir diye bir sürü yazılar ve videolar var aklımı karıştıran. Teşekkürler öneriniz için.

mortsvivants

Eski Forumcu
Aslında tatmin olmama değilde çok fena bir kararsızlığım var. İlk defa kuş alacağım için temkinli davranıp iyi bakmak istiyorum. Çünkü araştırdıkça daha da derine iniyorum şu kötüdür bu iyidir diye bir sürü yazı video var aklımı karıştıran. Teşekkürler ilgi için.
Yabancı forumlardan okuduğumda dediğiniz problemi yaşamıştım ben de, burada önerilmeyen o yerlerde öneriliyordu mesela. :) Ama yok bu sahiden en iyi marka, öğrencilikten kurtulursam ben de buna geçeceğim. Mamaist'ten güvenle alabilirsiniz, takviyeler için özellikle belirteyim.

Üst Alt