• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Verse Lage mamadan kurt çıktı!

FatihB.

Tutkulu
1 ay önce aldığım Verse Lage Muhabbet kuşu mamasında bu sabah 2 tane kurt gördüm. Kutları attım. Mamayı atmalımıyım yoksa versem bir sıkıntı olur mu?

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Mamayı nereden aldınız, saklama koşulları uygun muydu, son kullanım tarihi nedir?

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
@Grpet satıcısından aldım. Cam kavanozda saklıyordum.
Mama içinde kurt görülmesi, mamanın nem almış veya uygun olmayan koşullarda saklanmış olabileceğini gösterir. Bu durum, mamanın kalitesini ve hijyenini bozabilir, ayrıca muhabbet kuşunuz için sağlık riski taşıyabilir. Mama kurtlandıysa, tamamını atmanız en güvenli seçenek olacaktır. Saklama koşulları sizden öncesi de önemli ayrıca aynı ürünü kullanıyorum sizinkinin görüntüsü de zaten hoşuma gitmedi.

FatihB.

Tutkulu
Mama içinde kurt görülmesi, mamanın nem almış veya uygun olmayan koşullarda saklanmış olabileceğini gösterir. Bu durum, mamanın kalitesini ve hijyenini bozabilir, ayrıca muhabbet kuşunuz için sağlık riski taşıyabilir. Mama kurtlandıysa, tamamını atmanız en güvenli seçenek olacaktır. Saklama koşulları sizden öncesi önemli ayrıca aynı ürünü kullanıyorum sizinkinin görüntüsü de zaten hoşuma gitmedi.
tamam teşekkürler atıyorum hepsini o zaman. Siz nerden aldınız mamayı?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kurtlar yaşıyormuydu? Çünkü kurtlu maması da var versele laganın o yüzden sordum ☺Eğer kurtlar canlıysa vermeyin çünkü yatakları vardır ve o bakteri bulaştırır. Ama Eğer ölüyse verebilirsiniz sorun yok

FatihB.

Tutkulu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Üst Alt