• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ve yavru papağanımızın ilk uçması

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bildiğiniz üzere 3 kardeş olanların en büyüğü bıcırık an itibariyle yem kırmayı ve uçmayı öğrendi. Beni ne kadar zorlasalarda sağ salim büyütmeyi başardık çok şükür. Büyümesi için elimden geleni yapan ben benden korkan yavrum 🤦🏻😅

Gelişim Görselleri:
Ekli dosyayı görüntüle 13403Ekli dosyayı görüntüle 13404Ekli dosyayı görüntüle 13405Ekli dosyayı görüntüle 13406Ekli dosyayı görüntüle 13407Ekli dosyayı görüntüle 13408Ekli dosyayı görüntüle 13409Ekli dosyayı görüntüle 13410Ekli dosyayı görüntüle 13411

Ve son hali:

Esraömer

Paylaşımcı
Maşallah hocam bu arada eşime gösterdim senin yavruları o bile heveslendi ama iş yerindeki üretim yapan arkadaşı çok sesleri çıkıyor rahatsız eder sizi demiş yaa yine karar değiştirdi 🙄 Ama sizin kuzular maşallah çok güzeller büyüdüklerine şahit olmak çok güzeldi 🤗

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Maşallah Maşallah:love:

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Maşallah hocam bu arada eşime gösterdim senin yavruları o bile heveslendi ama iş yerindeki üretim yapan arkadaşı çok sesleri çıkıyor rahatsız eder sizi demiş yaa yine karar değiştirdi 🙄 Ama sizin kuzular maşallah çok güzeller büyüdüklerine şahit olmak çok güzeldi 🤗
Yok ya sabahları bir ötüyorlar birde kavga ederken falan bir çift muhabbet bunlar Kadar ötmez ayrıca kur ötüşleri çok güzeldir :) benim evde toplam 5 tane var sesleri çıkmıyor :)