• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitaminler Uzun zamandır uçamıyor

queen

Yeni Üye
herkese merhaba aranıza yeni katıldım. Muhabbet kuşum uçamıyor nedeni ne olabilir yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Resim yükkedim.1000160558.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
herkese merhaba aranıza yeni katıldım. Muhabbet kuşum uçamıyor nedeni ne olabilir yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Resim yükkedim.Ekli dosyayı görüntüle 102337
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊
Bu yakışıklının bağışıklık sistemi düşük
♦Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
♦Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
♦Gervit-w multivitamin
♦BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar
Rutin olarak verilmelidir
İnternet üzerinden yada mamaist.com dan orjinal Bölünmüş olarak temin edebilirsiniz
♦Kanatlıoil Formmix de özellikle tavsiye ederim
Yağ bazlıdır, yanık tüyler için, bağışıklık sistemi düşük kuşlarımız için, tüy sorunlular için ve gelişim için (kendimde dahil veriyorum ) kullanılmalıdır
Yağ bazlı olduğu için diğer vitaminler gibi suya katılmaz ağızdan 2 damla damlatılır

queen

Yeni Üye
çok teşekkür ederimmm hepsini mi almam gerekiyor yoksa sadece kanatlıoil formmix yeterli olur mu🙏

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
çok teşekkür ederimmm hepsini mi almam gerekiyor yoksa sadece kanatlıoil formmix yeterli olur mu🙏
İlk üçü ömrü boyunca düzenli bir şekilde verilecek zaten. Kanatıoili uçma sorunu çözülene kadar kullanın mamaistten alabilirsiniz bölünmüş olarak veya kendiniz internette aratıp başka siteden alabilirsiniz.

queen

Yeni Üye
İlk üçü ömrü boyunca düzenli bir şekilde verilecek zaten. Kanatıoili uçma sorunu çözülene kadar kullanın mamaistten alabilirsiniz bölünmüş olarak veya kendiniz internette aratıp başka siteden alabilirsiniz.
Vitamin olarak kuşçunun verdiklerini kullanıyordum kendi karışımıydı keyfi yerinde diye iyi geldiğini düşünüyordum yanılmışım.. Hemen sipariş verdim çok teşekkür ederim bilgi için 🙏

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Vitamin olarak kuşçunun verdiklerini kullanıyordum kendi karışımıydı keyfi yerinde diye iyi geldiğini düşünüyordum yanılmışım.. Hemen sipariş verdim çok teşekkür ederim bilgi için 🙏
Petshopçunun kendi karışımı ilk defa öyle bir şey duyuyorum kesinlikle almazdım. İyi yapmışsınız hayırlı olsun.