• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

uzun süren ishal

Dropper

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Sıvı dışkı
Merhabalar muhabbet kuşum sizin sayenizde kursak mantarını atlattık ama hiç geçmeyen ishalimiz var mantardan öncede vardı hala devam ediyor. Kuşlar için olan Probiyotiği kullandım ama faydası olmadı. Antibiyotik hiç kullanmadım. İshalinin fotoğrafını da yolluyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada yemesinde içmesinde sorun yok. Kursak mantarı yüzünden çok zayıflamıştı. Yavaş yavaş kilo da almaya başladı.

Ekli dosyalar

Mert G.

Eski Forumcu
Merhabalar muhabbet kuşum sizin sayenizde kursak mantarını atlattık ama hiç geçmeyen ishalimiz var mantardan öncede vardı hala devam ediyor. Kuşlar için olan Probiyotiği kullandım ama faydası olmadı. Antibiyotik hiç kullanmadım. İshalinin fotoğrafını da yolluyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada yemesinde içmesinde sorun yok. Kursak mantarı yüzünden çok zayıflamıştı. Yavaş yavaş kilo da almaya başladı.
Hangi takviyeleri kullanıyorsunuz

Dropper

Yeni Üye
Kuş nerdeyse bir senedir ishal bir de bunları alayım ishalken hasta hali yoktu . Teşekkür ederim. Video yükleyemedim fotoğraf gönderdim.

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Tedaviyi takiben 3 gün üst üste probiyotik verin 🙏🌸

Üst Alt