• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Duyuru Uzmanlık sınavı

Ece A.

Eski Forumcu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Şimdiye kadar her şey için teşekkür ederiz :) ve ben @Hilye Bulut başarırsa bile kendim başarmışım gibi sevinirim🥰🤗 o yüzden bu etkinliğin sonucu beni eğer ben olursam kendim için ya da eğer Hilye olursa onun için çok mutlu edecek, kendisine de bu konuda inancım çok💕 başarılar dilerim ☺

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Şimdiye kadar her şey için teşekkür ederiz :) ve ben @Hilye Bulut başarırsa bile kendim başarmışım gibi sevinirim🥰🤗 o yüzden bu etkinliğin sonucu beni eğer ben olursam kendim için ya da eğer Hilye olursa onun için çok mutlu edecek, kendisine de bu konuda inancım çok💕 başarılar dilerim ☺
Yaa bir tanesin Ece ablacığım, aynı şekilde benim için de🥰🥰senin başarılı olacağına şüphem yok diyebilirim abla❤Başarılar💖🫂

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Demet hocamıza özelden yazmıştım ancak diğer forum yönetimine ve @Ece A. ablama da uygun olursa eğer sınavın hafta sonu olması benim içim çok daha rahat olucak.Gece etütlerine kaldığım için eve giriş saatim 22.00yi buluyor,bu süreçte de sınava giriş yapabilmem pek mümkün gözükmüyor😔

Son düzenleme: