• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Uyku problemi

Kavalca

Yeni Üye
Tahminimce 2-3 aylık tüy dönemine girmiş bir muhabbet kuşum var erkek
Evin yakınında yeni İstanbul havalimanı var 5dk arayla uçak inip kalkıyor sürekli ses var kuşun bulunduğu odanın ışığı kapalı koridorun ışığı açık sorunum ise kuşa gece uzaktan ne zaman baksam uyumuyor kafası sürekli dik camı kapatıyorum sıcak oluyor açıyorum çok ses oluyor bir kaç arkadaş zamanla alışır sıcaktan iyidir deyip camını aç dedi ama uyumuyor her hangi bir sorun olur mu cam ile arasında ki mesafe böyle alt katta yeni doğan bebeğim olduğu için havada çok tüy uçuşuyor yukarıda bakıyoruz

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sese alışır. O uykusu gelince hertürlü uyur. Kafayı gömmedende uyuyordur. Çok alçak sesleride algıladıkları için siz görmüyor olabilirsinizde. Sorun olacağını sanmıyorum.

Syessional

Aktif Üye
Ben kendi odamda bakıyorum her gece 12-1e kadar bilgisayarda vakit geçiriyorum takır takır klavye sesine uyanmıyor. Camlar açık kalsın loş ışıklı bir ortam olsun ve üstünü örtün. Eğer sabit duruyorsa, gözleri açık olsada uyuyor diye biliyorum doğaları gereği