Ekli dosyayı görüntüle 32470
Minik üretim odamızı sizinle paylaşmak istedik
Bugün kafes temizliği günüydü kafesleri tamamen yıkadıktan sonra aklıma bu şekilde yerleştirmek geldi, normalde Şamil misafir odasında kalıyordu, Güneş ve Şimal ise benimle birlikte kalıyorlardı, bir taşla iki hedefe ulaşayım diye düşünüp böyle bir şey yaptım. Şimalle Güneşin kafesini biraz yükseltmek istiyordum üretim sebebiyle, Şamilinde ilgisiz kalmaması için kendi odama almayı düşünüyordum böylece iki hedefede ulaştık
Ekli dosyayı görüntüle 32471
Güneş Bey kafes içi yuvayı Şimale göre daha çok ilgiyle karşıladı, benim inatçı bir kızım var o sebeple normal yuvaya meraktan dahi girmiyor, bende böyle bir alternatif düşündüm umarım bu sefer başarırım, 1 yılı aşkın süredir yavru bekliyoruz Şimal hanımdan, Şamil bey ikna edemeyince Güneşin yanına transfer ettik, bakalım o ikna edebilecek mi
Çift kuşların kafesinde neden oyuncak var birbirlerine ilgileri azalır diye soracak olursa Güneş çok evcil bir kuş olduğundan dolayı kafeste oyuncak olmayınca mutsuz olduğunu hissediyorum, o sebeple oyuncakları çıkarmadım zaten birbirleriylede ilgileniyorlar, belki daha sonra çıkarabilirim oyuncakları