• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Üretim

Shaper

Aktif Üye
Merhaba benim sultan yavrularından birtane dişi olanı sahiplendirmiştim, alan arkadaş 2-3 kez çiftleştiklerini söyledi. Şuan henüz 5.5 aylık, yumurtlar mı? Yuvalık takayım mı? diye soruyor. diye soruyor, bende merak ettim. Nasıl bir yol izlemeli. Henüz yavru sayılmazmı 5.5 aylık sonra zarar görmesinde.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba benim sultan yavrularından birtane dişi olanı sahiplendirmiştim, alan arkadaş 2-3 kez çiftleştiklerini söyledi. Şuan henüz 5.5 aylık, yumurtlar mı? Yuvalık takayım mı? diye soruyor. diye soruyor, bende merak ettim. Nasıl bir yol izlemeli. Henüz yavru sayılmazmı 5.5 aylık sonra zarar görmesinde.
Evet çiftleşebilir, yumurta da verebilir. Ama henüz çok küçük, sağlığını hatta hayatını riske atabilir bu durum. Ayrıca henüz annelik de yapmaz yumurtaya falan yatmaz muhtemelen. Bence arkadaşınız kuşu eşinden ayırsın, yumurtlama olursa da yumurtayı alsın bir daha da çiftleşmesine izin vermesin yaşına gelene kadar

Shaper

Aktif Üye
Çok teşekkür ederim, o an hemen arkadaşa dönüş yapıp ne yapmalıyızı düşünmeye başlayınca dönüş yapmayı unuttum, sağolun. Ayırdık kafesleri. :)