• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Üreticinin verdiği tarif zararlı mı?

erenn

Paylaşımcı
Bugün kuşçu bi abla bana şu tarifi verdi

1 yemek kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karbonat
2 lt suyun içine atıp iyice karıştır.

Bu tarifi verdi kendisinin de kullandığını söyledi üretici onlarda. Bana bir şeyler söyledi ama ne işe yarar sizde söylerseniz karşılaştırayım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici

1 yemek kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karbonat

Bu tarifi verdi kendisinin de kullandığını söyledi üretici onlarda. Bana bir şeyler söyledi ama ne işe yarar sizde söylerseniz karşılaştırayım
😩 Electrolit tarifi vermiş 😬 ben kaçar Allah'a emanet olun 😅👋

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yani ne iş yarıyor onu söyleseydiniz bari niye böyle tepki verdiniz 🥴
Ben hiç tavsiye etmem bu yüzden yorumsuz bıraktım diğer arkadaşların görüşlerini beklersen tavsiye edenler de var saygı duyuyorum 😊

erenn

Paylaşımcı
Ben hiç tavsiye etmem bu yüzden yorumsuz bıraktım diğer arkadaşların görüşlerini beklersen tavsiye edenler de var saygı duyuyorum 😊
Neden tavsiye etmediğinizide belirtirseniz iki görüşü de karşılaştırıp bir karara varabilirim açıkçası yinede siz bilirsiniz tabii💓💗

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Neden tavsiye etmediğinizide belirtirseniz iki görüşü de karşılaştırıp bir karara varabilirim açıkçası yinede siz bilirsiniz tabii💓💗
Konuyu okuyunuz tekrar yazmak zamanımı alır başka hasta konularına yazmam lazım anlayışınız için teşekkürler 😊

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Bu tarif nedir niçin kullanılıyor bilgim yok ama şeker vs sağlıksız değil mi? Bugüne kadar hiç böyle bir şey vermedim ama veren arkadaşlar varsa yorum yapsın dinlemek isterim.

Yıldız35

Paylaşımcı

1 yemek kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karbonat

Basit ucuza kaçan üreticilerin fazla ilaç dayadiktan sonra kullandıkları bir nevi serum tarifi. 5 para etmez uzun vadede çok zararlı.

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye

1 yemek kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karbonat

Bu üreticinin söylediklerini yapma. Seni yanlış yönlendiriyor. Bu tarz şeyler kuşun hastalanmasına yol açar. Röhnfried ,Vet Schroeder ve Versele laga markalarının ürünlerinden şaşma.

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Elektrolite çok gerek olduğunu düşünmüyorum hele kuşa şeker tuz gibi şeyler vermeye bence hiç gerek yok

erenn

Paylaşımcı
Bu üreticinin söylediklerini yapma. Seni yanlış yönlendiriyor. Bu tarz şeyler kuşun hastalanmasına yol açar. Röhnfried ,Vet Schroeder ve Versele laga markalarının ürünlerinden şaşma.
Tamam teşekkürler bi sorum daha var ya başka konu açmak istemedim. Dişi kuş aldım erkek kuşuma eş olsun diye ama dişi kuş geldiği günden beri çok az dışkı yapıyor, yaptığında da şeffaf sulu sadece ortası beyaz bide azıcık açık yeşillik oluyo dışkıda. Bide yanına gittiğimde kuyruğu aşağı yukarı sallanıyo titriyo. Yeni ortam diye mi bu dışkı ve kuyruk falan yoksa cidden rahatsız mı acaba yem yiyo su içiyo ara ara

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Yeni bir konu üzerinden tünekte kısa video ve dışkını atın bakalım.

Üst Alt