• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Üreticilerden ufak bir ricam var

cimennnn

Tutkulu
Eminim ki tüm üreticiler elinden geldiğince dikkat ediyodur ama ben yine de lütfen kuşları verirken hayvan sever çevresi olup olmadığını en azından evindekilerin hayvan sever olup olmadığını sormanızı rica ediyorum. Sabahtan beri başım çatlıyor tek sevdiği hayvan yok zaten kedileri tekmeleyen birisi hergün tartışıyodum adamın karısı gitmiş eve iki tane muhabbet kuşu almış bugün torunu eline alıp sıktı diye eşi çocuğa kızdı diye almış kuşu fırlatmış artık duvara mı vurdu nereye vurdu bilmiyorum yarına sağ olduğunu duyar mıyım ondan bile emin değilim. Ne dersem diyim sanane diyip geçtikleri için elimden bisey de gelmiyor lütfen sizden ricam sorun ya hayvan sever bir ailemisiniz diye sorun çocuklarının torunlarının gönlü olsun diye istiyolar diye evlerine alıyolar sonra böyle adamların elinde ölüp gidiyorlar lütfen sizden rica ediyorum sorun yanlış anlarlarsa da anlasınlar sorun onlar da bir can bunu buradaki herkes zaten biliyor bunu biliyorum merak etmeyin yine de söylemek istedim kusura bakmayın

Pirpirinannesi

Aktif Üye
O kadar doğru ki. Çok güzel bir konuya deginmissiniz. Ben iki kere hapşırdı diye uyuyamadim gece bir şey mi oldu diye. Onların canı bizden daha değerli çünkü dertlerini anlatamıyorlar. Ne kadar narin bir insan elinde olurlarsa o kadar sağlıkla büyürler. Umarım hepsi vicdanlı ailelerde büyür.

cimennnn

Tutkulu
O kadar doğru ki. Çok güzel bir konuya deginmissiniz. Ben iki kere hapşırdı diye uyuyamadim gece bir şey mi oldu diye. Onların canı bizden daha değerli çünkü dertlerini anlatamıyorlar. Ne kadar narin bir insan elinde olurlarsa o kadar sağlıkla büyürler. Umarım hepsi vicdanlı ailelerde büyür.
Amin inşallah hepsi iyi insanlar vicdanlı insanların yanında büyür. Ben daha bayram gecesi kustu halsiz diye o gece hiç uyuyamadım ufacık hareketinde uyandım zehirlendigini düşündüğüm için gece ara ara kalkıp su içirdim su içmesi gerekiyo denildiği için diğer gün evden bir yere gitmedim su içirdim hep yani bilmiyorum tamam ben fazla üstüne düşüyorum kimsenin benim gibi olmasını beklemiyorum ama böyle şeyleri duymak tüm moralimi bitiriyor elimden bisey gelmemesi de apayrı bitiriyor beni

Pirpirinannesi

Aktif Üye
Biz burada hepimiz anne baba gibiyiz gerçekten. Ben de aynıyım en ufak değişik hareketinde tedirgin oluyorum ona bir şey olacak diye ve bu tarz kötü örnekleri okudukça o kadar sinirleniyorum ki. Elimizden gelecek en iyi şey en azından bu platformda evlatları sahiplendirirken iyi aileler seçmelerini sağlamak sanırım. Eminim bizim bu düşüncemiz üreticileri de mutlu edecektir. Evladiniza sizinle beraber uppuzun ve sağlık dolu günler diliyorum 🐦🥲

cimennnn

Tutkulu
Biz burada hepimiz anne baba gibiyiz gerçekten. Ben de aynıyım en ufak değişik hareketinde tedirgin oluyorum ona bir şey olacak diye ve bu tarz kötü örnekleri okudukça o kadar sinirleniyorum ki. Elimizden gelecek en iyi şey en azından bu platformda evlatları sahiplendirirken iyi aileler seçmelerini sağlamak sanırım. Eminim bizim bu düşüncemiz üreticileri de mutlu edecektir. Evladiniza sizinle beraber uppuzun ve sağlık dolu günler diliyorum 🐦🥲
Teşekkür ederiz sizede evladınızla upuzun ve sağlık dolu günler dinlerim 😊

Mert.

Eski Forumcu
Bende aynıyım ise gitmem gerekiyor kuslarinda vitaminleri var aslında kardeşime söylesem yapar ama ya fazla koyar ya beceremez diye gözüm arkada kalmasin diye her sabah erkenden uyanıp veririm oyuzden bence petshopcularin sorması gerekiyor çünkü hayvan sevgisi olmayan insanlar çocukları için petshoptan aliyorlar

cimennnn

Tutkulu
Bende aynıyım ise gitmem gerekiyor kuslarinda vitaminleri var aslında kardeşime söylesem yapar ama ya fazla koyar ya beceremez diye gözüm arkada kalmasin diye her sabah erkenden uyanıp veririm oyuzden bence petshopcularin sorması gerekiyor çünkü hayvan sevgisi olmayan insanlar çocukları için petshoptan aliyorlar
Sonra da ufacık bir sinirle hayvanlara zarar veriyolar

Üst Alt