• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Üniversite sınavı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yarın ve pazar günü üniversite sınavına girecek tüm gençlerimize başarılar diliyorum 😊🤲
Rabbim zihin açıklığı ve kolaylık versin inşallah 😊🤲
Heyecan ve stres yapmayın, bu bir sınav sadece öyle düşünün
Gönlünüzden geçen ne ise, o olsun inşallah 🥰🤲

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Yarın ve pazar günü üniversite sınavına girecek tüm gençlerimize başarılar diliyorum 😊🤲
Rabbim zihin açıklığı ve kolaylık versin inşallah 😊🤲
Heyecan ve stres yapmayın, bu bir sınav sadece öyle düşünün
Gönlünüzden geçen ne ise o olsun inşallah 🥰🤲
Rabbim hepsine zihin açıklığı versin🤲 Emekleri karşılıksız kalmasın inşallah 🤲 Yolları bahtları açık olsun 🤲

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Herkese başarılar diliyorum. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. Tüm yıl boyunca çalıştığınızın karşılığını alırsınız inşallah. Hep çalıştığınız bildiğiniz yerlerden gelsin🩷🙏🏻🙏🏻

Batuş

Paylaşımcı
Bu süreci zamanında çok zor atlatıp ancak şimdi doktora eğitimi yapan birisi olarak siz değerli kardeşlerime şunu söylemek istiyorum. Bir sınava giriyorsunuz, hayata değil. Sonuç ne olursa olsun emek verdiniz, bu süreçle mücadele ettiniz ve bu bile başlı başına bir başarı aslında. Sağlığını yerinde olsun. Gerisi bir şekilde gelecek. Gönülden hepinize başarılar... Emin olun her zaman geçte olsa hayatta güzel şeyler sizi bekliyor olacak ☺ 🐦

berkayyyy

Aktif Üye
Hepinize başarılar diliyorum. Unutmayın ki üniversite hayatın sonu değil kendinizi harap etmeyin.
Ben kendimi çok fazla harap etmiştim ve bunun icin çok pişmanım.

Mühendislik fakültesinden iyi bir ortalama ve iyi bir üniversiteden mezun olduktan sonra ilk 6 ay bırakın iş bulmayı, iş görüşmesi bile yapamamıştım. Bu zamanlarda tüm stresin boşa olduğunu anlamıştım. Siz siz olun sadece herseyi akışına bırakın ve elinizden gelenin en iyisini yapın. Hiçbir zamanda umutsuz olmayın. Sadece keyif almaya bakın, ileri zamanlarda hepsi cok guzel birer tecrube olarak kalacak ve benim gibi tebessüm ederek anlatacak ve hatırlayacaksınız. :)

İnşallah hepinizin sınavı oldukça verimli geçer.

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hepinize başarılar diliyorum. Unutmayın ki üniversite hayatın sonu değil kendinizi harap etmeyin.
Ben kendimi çok fazla harap etmiştim ve bunun icin çok pişmanım.

Mühendislik fakültesinden iyi bir ortalama ve iyi bir üniversiteden mezun olduktan sonra ilk 6 ay bırakın iş bulmayı, iş görüşmesi bile yapamamıştım. Bu zamanlarda tüm stresin boşa olduğunu anlamıştım. Siz siz olun sadece herseyi akışına bırakın ve elinizden gelenin en iyisini yapın. Hiçbir zamanda umutsuz olmayın. Sadece keyif almaya bakın, ileri zamanlarda hepsi cok guzel birer tecrube olarak kalacak ve benim gibi tebessüm edeceksiniz. :)

İnşallah hepinizin sınavı oldukça verimli geçer.
Çok doğru🥰
Stres ile hayatın sonu gibi görmeyin
Her son yeni bir başlangıçtır
Oğlumda girecek sınava😊🤲
Rabbim emeklerinizin karşılığını verir unutmayın🥰
Sakin olun panik yapmayın, evde deneme çözer gibi rahat olun😊
Hepinize güveniyorum başaracaksınız🥰🤲😊

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Herkese bol şans diliyorum ucunda ölüm yok 2 kere girdim bu sınava stres olmayın elinizden geleni yapın 2 gün sonra kafanız rahat olacak umarım birdaha yks derdiniz kalmayacak sakince güzelce okuyun soruları herkes artık çabaladığı şeyi alsın önünüzde güzel yeni kapılar açılsın 🤍 bu sınav olmazsa ben biterim kafalarına hiç girmeyin olsun bitsin de kritiği ozaman yapılır :) hiç bir şey son değil bunu çok net söyleyebilirim çünkü bitti sandığım anda yeni kapılar açıldı bu sınava giren çoğunluk çok genç siz bu yaşta tüm bunları başardınız bu bile çok büyük bir şey ve en büyük tavsiyem sınavın tamamı komple bitmeden kritiğini fazlaca yapmayın moralinizi düşürmeye gerek yok 1 soruyla kaç insan önüne geçiyorsunuz biliyorsunuz 😊

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Arkadaşlar 2 üniversite sınavı kazanmış biri olarak tavsiyem sadece zihninizi serbest bırakın zihnini serbest rahat bırakan kazanır

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Hiç üniversite kazanmamış biri olarak tecrübem yok önerim de olmayacak ama size dua edeceğim 🤲 Rabbim verdiğiniz emekleri boşa çikarmaz merak etmeyin. Bu sınava katılan herkese başarilar diliyorum Allah'ım zihin açıklığı versin inşallah ve Hayatta ne beklentiniz varsa olsun diliyorum☺