• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ucuz yem - dışkı ilişkisi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ben 600 Gr 10 TL ye veriyorum yani o bile şuan anca kurtarıyor bizi herşeye fena bir zam yapıldı canlı satışı tamamen durdu gibi bişey insanlar sorumluluk almak istemiyor durumdan kaynaklı

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ben 600 Gr 10 TL ye veriyorum yani o bile şuan anca kurtarıyor bizi herşeye fena bir zam yapıldı canlı satışı tamamen durdu gibi bişey insanlar sorumluluk almak istemiyor durumdan kaynaklı
İnsanlar birazcık kendi bellerini doğrulturlarsa satışta devam eder diye düşünüyorum. Bu hobi asla bitmez. Ayrıca bu forum da sürekli devam eder.

AlicanG

Paylaşımcı
Görüntüsü güzel duruyor içindeki o renkli şeyleri çıkarırsan daha faydalı olur.Bende arada açık alıyorum hatta böyle taze sade yemler bulsam kürekle hemen kendi karışımı yapıyorum.Kumu bile açık aldım:sneaky:

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
İnternetten almayı düşünüyorum bende. Manisadayım birkaç yere sorarım.
Karaciğer koruyucusu sordum Manisada 40 yıldır bu işi yapıyormuş ilk defa duymuş birde fırça yedim. Sedochol dedim onu hiç anlamadılar zaten. :D O yüzden yabancı markaları anlatmakta sıkıntı yaşadım hep petshopçulara. :D

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Karaciğer koruyucusu sordum Manisada 40 yıldır bu işi yapıyormuş ilk defa duymuş birde fırça yedim. Sedochol dedim onu hiç anlamadılar zaten. :D O yüzden yabancı markaları anlatmakta sıkıntı yaşadım hep petshopçulara. :D
Onu yapanlar çok. :)
Bende bir keresinde kuşumu ishal olduğu için veterinere götürdüğümü ve orada satılan ucuz ürünleri kullanmamam gerektiğini söyleyince amca, tabi veteriner para kazanacak ya öyle söyler demişti. 😅
Kendisi de ishal olunca kuşlar bir hap veriyormuş.

Emre A.

Tutkulu
gardenmixi 500gr olarak alıyorum 2 paket alıyorum her ald
Pembe şerit ne oluyor ben internetten araştırdım ama pembe şerit yazınca platin felan çıkıyor 🙈

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
gardenmixi 500gr olarak alıyorum 2 paket alıyorum her ald

Bende deneyeceğim şu yem bitsinde. Kavanoza boşaltırım herhalde öyle yapıyorum. Paket ağzında çıt çıt varmı ?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Manisa'nın merkezde metin abi petshopun ismini unuttum necmi git selamımı soyle onda vardır yoksa da bulur 😊👍

Üst Alt