A Arzu3445 Yeni Üye Katılım 27 Mar 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 27 Mar 2022 #1 Ücretsiz muhabbet kuşu sahiplenmek istiyorum yer Bahçelievler İstanbul
A Arzu3445 Yeni Üye Katılım 27 Mar 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 27 Mar 2022 #2 Serikuş' Alıntı: @Feyza T. sahiplenmek mi istiyorsunuz yoksa sahiplendimek mi? Genişletmek için tıkla ... Sahiplenmek ev sahipliği yapmak
Serikuş' Alıntı: @Feyza T. sahiplenmek mi istiyorsunuz yoksa sahiplendimek mi? Genişletmek için tıkla ... Sahiplenmek ev sahipliği yapmak
Feyza T. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 8 Şub 2022 Mesajlar 6,607 Tepkime puanı 9,162 Puanları 113 Yaş 34 27 Mar 2022 #3 Bende yavrular var sahiplendirmek isterdim ama bahçelievler İstanbul'un öbür ucu ben tuzladayim çok zor olur strese girer hayvan
Bende yavrular var sahiplendirmek isterdim ama bahçelievler İstanbul'un öbür ucu ben tuzladayim çok zor olur strese girer hayvan
A Arzu3445 Yeni Üye Katılım 27 Mar 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 27 Mar 2022 #4 Feyza T.' Alıntı: Bende yavrular var sahiplendirmek isterdim ama bahçelievler İstanbul'un öbür ucu ben tuzladayim çok zor olur strese girer hayvan Genişletmek için tıkla ... Yaaaa üzüldüm
Feyza T.' Alıntı: Bende yavrular var sahiplendirmek isterdim ama bahçelievler İstanbul'un öbür ucu ben tuzladayim çok zor olur strese girer hayvan Genişletmek için tıkla ... Yaaaa üzüldüm
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 20,930 Tepkime puanı 30,312 Puanları 1,999 Yaş 42 27 Mar 2022 #5 Yavru yok ama yetişkin var bir kaç tane onlardan birini sahiplendirebilirim iyi bakacaksaniz esenlerden teslim ederim irtibat için özelden yazın yardımcı olurum
Yavru yok ama yetişkin var bir kaç tane onlardan birini sahiplendirebilirim iyi bakacaksaniz esenlerden teslim ederim irtibat için özelden yazın yardımcı olurum
Y Yasinn Yeni Üye Katılım 25 Mar 2022 Mesajlar 40 Tepkime puanı 10 Puanları 8 27 Mar 2022 #6 Feyza T.' Alıntı: Bende yavrular var sahiplendirmek isterdim ama bahçelievler İstanbul'un öbür ucu ben tuzladayim çok zor olur strese girer hayvan Genişletmek için tıkla ... Bana sahiplendirir misiniz ben Ataşehirdeyim.
Feyza T.' Alıntı: Bende yavrular var sahiplendirmek isterdim ama bahçelievler İstanbul'un öbür ucu ben tuzladayim çok zor olur strese girer hayvan Genişletmek için tıkla ... Bana sahiplendirir misiniz ben Ataşehirdeyim.