• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Uçmaya alıştırma

cagatay_

Yeni Üye
Sultan papağanına sahibim. 2 yaşında ve bir süredir uçmuyor. Nasıl uçumaya alıştırabilirim? Vitamin takviyesi yapıyorum.

leylabüşra

Paylaşımcı
tüy dökümü sebebi ile mi uçamıyor yoksa genel olarak mı bir uçamama sorunu var

cagatay_

Yeni Üye
tüy dökümü sebebi ile mi uçamıyor yoksa genel olarak mı bir uçamama sorunu var
uçmaya falan çalışmıyor. elimden bırakınca aşağı iniyor sadece biyerlere tırmanarak çıkıyor. önceden bi kere tırnağı kırılmıştı o sıra sağa sola uçuştu çarptı 1 2 kere ondanmı travma oldu yoksa dolabın üstüne uçup duramayıp dolabın arkasına düşmüştü acı çekmiyor gibiydi travma oluştu diye tahmin ediyorum ama uçuramıyorum bir türlü

leylabüşra

Paylaşımcı
muhtemelen tramvadır. bazı kuşlar bu konuda çok hassas. üstadlar daha fazla bilgi vereceklerdir :)

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
uçmaya falan çalışmıyor. elimden bırakınca aşağı iniyor sadece biyerlere tırmanarak çıkıyor. önceden bi kere tırnağı kırılmıştı o sıra sağa sola uçuştu çarptı 1 2 kere ondanmı travma oldu yoksa dolabın üstüne uçup duramayıp dolabın arkasına düşmüştü acı çekmiyor gibiydi travma oluştu diye tahmin ediyorum ama uçuramıyorum bir türlü
Ben size sanki bu konuda yazmıştım diye hatırlıyorum. Kuşunuz travma geçirmiş, kendine güvenene kadar biraz zaman tanıyın lütfen 🙏

Üst Alt