• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Tüysüz kuşum için kış önerileri

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba kuşum keltoş oldugu icin kışın ne gibi önlemler alabilirim? Şimdiden ayağı çoğu zaman soğuk artuk nasıl ısıtıcam bilmiyorum😅
Merhaba kanatlıoil Formmix alıp haftada 1 defa ağzına damlatın
Yağdır sıcak tutar üşümez arkadsş😊🥰🤲

anydayykk

Müdavim
Merhaba kuşum keltoş oldugu icin kışın ne gibi önlemler alabilirim? Şimdiden ayağı çoğu zaman soğuk artuk nasıl ısıtıcam bilmiyorum😅
Yaa çok tatlı ailecek gülümsedik fotoğrafa lwkdlwmkdwmodmwd kazak dikseniz ya giyer belki sıcak tutar hem 🥹

Şahin_tutuş

Paylaşımcı
Aspur gibi yağlandıracak ya da nijer gibi sıcaklatacak tohumlardan bir tık fazla vermek işe yarar mı bilemedim. Tamamen fikir olarak söylüyorum yanlış ya da kötü etkileyecek bir şey de olabilir bu dediğim. Ustalar fikir belirtebilir. Geçmiş olsun bu arada.

anydayykk

Müdavim
Aspur gibi yağlandıracak ya da nijer gibi sıcaklatacak tohumlardan bir tık fazla vermek işe yarar mı bilemedim. Tamamen fikir olarak söylüyorum yanlış ya da kötü etkileyecek bir şey de olabilir bu dediğim. Ustalar fikir belirtebilir. Geçmiş olsun bu arada.
Bence destek yağları iş görecektir. Onun dışında odayı ekstra sıcak tutmak gerekecek elbette, belki kafes üzerine hafif bir şey de örtülebilir hava akışından korumak için geceleri.

Üst Alt