• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tüyleri kabarık jako sahiplenilir mi?

mehmet8373

Yeni Üye
5 yaşında vahşi bir jako alacağım kırmızı kuyruk ama tüyleri çok kabarık video attım.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bakımsızlıktan olabilir. İyi bir bakım ve takviye ile düzelir sanırım.

Yıldız35

Paylaşımcı
yani hiç mi yolu yok almamalı mıyım konuşmaz mı?
Jakolar konusma konusunda en kolay egitilebilen papaganlar. Ucuz kuslar değiller bence 5 yaşında alacağınıza yavru alin uzulmezsiniz.
5 yaşındaki kuşun karakteri oturmuş olur onu kendinize alistirmaniz imkansız değil ama epey zor olacaktır.

mehmet8373

Yeni Üye
Jakolar konusma konusunda en kolay egitilebilen papaganlar. Ucuz kuslar değiller bence 5 yaşında alacağınıza yavru alin uzulmezsiniz.
5 yaşındaki kuşun karakteri oturmuş olur onu kendinize alistirmaniz imkansız değil ama epey zor olacaktır.
Yavrular çok pahalı hocam bütçem yetmiyor. bir sitede eğitme aşamalarına baktım not aldım onları uygulayacağım bakalım olacak mı. link atardım ama link yasak sanırım.

Yıldız35

Paylaşımcı
Yavrular çok pahalı hocam bütçem yetmiyor. bir sitede eğitme aşamalarına baktım not aldım onları uygulayacağım bakalım olacak mı. link atardım ama link yasak sanırım.
Bütçe olarak ne düşünüyorsunuz aklımda olsun belki görürüm

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
henüz almadım adama sürekli yazamam maalesef ama gidince bakacağım nasıl olması gerekiyor dışkısı?
Top top, kuruduğunda hafif koyu yeşil, kahverengimsi görünümlü. Sıvı ya da bulaşık, yayık olmayacak. Suyu yeşil, sarı olmayacak. Kuş odasına girdiğimde örnek resim çekmeye çalışırım sizin için. Ama bizim kuşun dışkılarını görmemiz daha iyi olur. Size normal gelen, aslında iyi olmayabilir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kabarması kızdığı içindir bide göz bebekleri kuculur ve bu kuşun eğitimi zor ama imkansız değil papağan eğitimcileri var aldığınızda verebilirsiniz bir iki haftada Temel eğitimleri veriyorlar.

mehmet8373

Yeni Üye
Kabarması kızdığı içindir bide göz bebekleri kuculur ve bu kuşun eğitimi zor ama imkansız değil papağan eğitimcileri var aldığınızda verebilirsiniz bir iki haftada Temel eğitimleri veriyorlar.
O işi yapan kişilere nasıl ulaşabiliriz acaba? Ya da nasıl eğitim yapıyorlar öğrenebilir miyim?

mehmet8373

Yeni Üye
Bir de arkadaşlar eldiven almalı mıyım? Tabiki kuşu elimle kavramayacağım çelik eldivenler var kasapların kullandığı işime yarar mı acaba yoksa normal eldiven olur mu

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Eldiven ne için acaba? Eli gördüğü anca parçalayacak kadar mı yabaniymiş papağan?

Buğra Varol

Aktif Üye
Merhaba, açıkçası 5 yaşında Yabani bir jako almanı hiç önermem. Ben 2 yaşında iskender sahiplenmiştim o da çok inatçıydı her gün yaptığım eğitimi ertesi gün tekrar unutuyorduhiç evcilleşmemişti 4 ay kadar her gün uğraştım ama en fazla meyve vermem karşılığında elime geliyordu. Yavru bir tane ile değişmiştim

Son düzenleme:

Buğra Varol

Aktif Üye
Alıcaksan da çelik eldiven abartı, tabiki çıplak ele çok büyük zararlar verebiliyorlar
Zaten elinle tutmamalısın korkutursan sana alışmaz.

Son düzenleme:
Üst Alt