• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tüye mi giriyor?

burakdalbudak

Paylaşımcı
Arkadaşlar merhaba,

Dişi tüye giriyor gibi geldi 4 yumurta 3 yavru var sıkıntı yaratırmı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

EnesGenç

Eski Forumcu
Olasılıklar arasında var qnne kuş iyimi besliyormu bebeleri. Dikkat et 3lle besleme gerekebilir.

burakdalbudak

Paylaşımcı
Olasılıklar arasında var qnne kuş iyimi besliyormu bebeleri. Dikkat et 3lle besleme gerekebilir.
Sürekli anne baba birlikte kalıyorlar yavruların yanında ikiside besliyor yinede gün içinde bakarım sürekli.

burakdalbudak

Paylaşımcı
Evet bende öyle okumuştum
Hatta kuşlarım şuan este tüyde olmadıklarından Emin olarak eş yaptım
Sorun çıkmasın diye
Sizin ilk kuluçka mi ?
Benim kuşlar ilk kuluçka olacak eğer Yumurta olursa
Deneyimsizler
Bende öyle
Yardım alırım ☺ sizden
Benden önce hiç kuluçka geçirdiler mi açıkçası bilmiyorum fakat dişi biraz küçüktü olacağını zannetmiyorum bu 2. Kuluçkası anne çok dikkat ediyor yavrularına açıkçası gözlemliyorum her gün ama 30 günlük olana kadar hepsi yumurtadan çıkıp 30 günlük olduğunda yavruları dövmeye başlıyor. Yavru üzülerek annesine geliyor sürekli baba kıyamıyor besliyor ama anne babanın beslediğini görünce bu sefer erkeğide dövmeye başlıyor çok tuhaf bir ilişkileri var ama şakacıktan olsada yavru araya girmediği sürece kavga ettiklerini görmedim diyebilirim😊

Üst Alt