• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tüy saklama

Berkan işleyen

Aktif Üye
Bilmiyorum ama illaki benim gibi yapan vardır. Bana geldiğinden bu yana elle tutulabilir tüylerini seçtim aslında bütün tüylerini biriktirdim. Ama bazıları ufacık bi harekette uçuyo. Bende ayıkladım çerçeve yaptım. Ortasında bi taneede yanak tüyü var çok sevimli. 2 tane mavi kuş tüyü var onlar sokakta bulduğum kuştan hatıra. Onunda sahibini bulduk. Bunu sizde yapın paylaşın :)

Ekli dosyalar

Berkan işleyen

Aktif Üye
Sultan papağanım gelsin ona yaparım, şu an bende muhabbet var ama zaten tüyde değilken bile tüyleri dökülüyor aynı ben :D biriktirmeye kalksaydım bu zamana kadar 3 tane yastık çıkarmıştım :D
Bundan sonra her çıkanı sakla güzelce :) çok hoş bi duygu

TUĞBA16

Aktif Üye
Çok güzel, bende biriktiriyorum bi ara telefon kılıfında kullandım, çerçeve güzel fikir harika olmuş

TUĞBA16

Aktif Üye
Onlarınki çok iri ya sokakta görüyorum ama böyle itici geliyo
Bilmem benim hep dikkatimi çekmiştir hepsinin bi anlamı var hepsinin bi işareti sanki , güvercin tüylerinin ınanışı genelde ani raslantıda herşey birmiş sayılmaz anlamına gelirmiş, bizler için sıradan geliyor ama hepsının eski bi inanışı anlamı vardır hepte dikkatımı cekmıstır:)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Güzel olmuş emeğine sağlık 😊 Eğer ben yapmaya kalksam ortaya nasıl birşey çıkar bilemedim 😂

Maviş Paşa

Tutkulu
Benim kuşların küçük değil uzun tüyleri hep saklarım 😄 Telefonumun arkasında bile var. Bende uygun vazo bulursam tüyleri oraya koyacağım. Tüyle oynamayı çok seviyolar 😂

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çok ince bir düşünce:) Kısa zamanda ben de yapmayı düşünüyorum(y)

Mert.

Eski Forumcu
Bilmiyorum ama illaki benim gibi yapan vardır. Bana geldiğinden bu yana elle tutulabilir tüylerini seçtim aslında bütün tüylerini biriktirdim. Ama bazıları ufacık bi harekette uçuyo. Bende ayıkladım çerçeve yaptım. Ortasında bi taneede yanak tüyü var çok sevimli. 2 tane mavi kuş tüyü var onlar sokakta bulduğum kuştan hatıra. Onunda sahibini bulduk. Bunu sizde yapın paylaşın :)
Berkan abi bende iki gün önce kuşlar tuye girince biriltirim abi olarak dusunmustüm iyi oldu bu çerçeve bence bende biriktircem Allah izin verirse

Berkan işleyen

Aktif Üye
Bu konuyu hortlatayım. Hiç kimse yapmamış bu aralar tüy dökme kışlık tüy çıkarma zamanı toplayın tüyleri çerçeveleyin 😁

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bu konuyu hortlatayım. Hiç kimse yapmamış bu aralar tüy dökme kışlık tüy çıkarma zamanı toplayın tüyleri çerçeveleyin 😁
Yeni gördüm paylaşımınızı çok güzel olmuş 🤗🦜oğlum tüğ döktükçe saçlarıma taktım evde beraber gezdik☺🤗🦜ve halen saklıyorum🤗🦜tüğü kadar sağlıklı ömür dilerim 🤗🦜