B Balımesra Aktif Üye Katılım 24 May 2021 Mesajlar 88 Tepkime puanı 3 Puanları 8 25 Eyl 2021 #1 Arkadaşlar kuşum tüy dökümüne mi girmiş yoksa başka bişey olabilir mi ?
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 25 Eyl 2021 #2 Balımesra' Alıntı: Arkadaşlar kuşum tüy dökümüne mi girmiş yoksa başka bişey olabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... Fotoğraf ekleyin bakalım
Balımesra' Alıntı: Arkadaşlar kuşum tüy dökümüne mi girmiş yoksa başka bişey olabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... Fotoğraf ekleyin bakalım
B Balımesra Aktif Üye Katılım 24 May 2021 Mesajlar 88 Tepkime puanı 3 Puanları 8 25 Eyl 2021 #3 Arkadaşlar kuşum tüy dökümüne mi girmiş yoksa başka bişey olabilir mi ?
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 25 Eyl 2021 #4 Balımesra' Alıntı: Arkadaşlar kuşum tüy dökümüne mi girmiş yoksa başka bişey olabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... Kaliteli bir B vitamini verin, duş alsın ve 1 tatlı kaşığı yulaf verin tüy dökümünde gibi gördüm
Balımesra' Alıntı: Arkadaşlar kuşum tüy dökümüne mi girmiş yoksa başka bişey olabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... Kaliteli bir B vitamini verin, duş alsın ve 1 tatlı kaşığı yulaf verin tüy dökümünde gibi gördüm
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,762 Tepkime puanı 26,753 Puanları 113 Yaş 41 26 Eyl 2021 #5 Ne zamandan beri öyle? Tüy döküyor mu? Ayaklarında veya kuyruk sokumunda bir farklılık var mı?
Furkanmurat Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 13 Tem 2021 Mesajlar 3,247 Tepkime puanı 3,294 Puanları 113 Yaş 28 26 Eyl 2021 #6 Hayvana aşırı derecede Nijer vermişsiniz tüy dökmüş
B Balımesra Aktif Üye Katılım 24 May 2021 Mesajlar 88 Tepkime puanı 3 Puanları 8 27 Eyl 2021 #7 Bikaç gündür böyle ayaklarında bi problem gözükmüyor tüy sokumundada bi sıkıntı yok
B Balımesra Aktif Üye Katılım 24 May 2021 Mesajlar 88 Tepkime puanı 3 Puanları 8 27 Eyl 2021 #8 Şehmus BAKIR' Alıntı: Ne zamandan beri öyle? Tüy döküyor mu? Ayaklarında veya kuyruk sokumunda bir farklılık var mı? Genişletmek için tıkla ... Bir kaç gündür böyle ayaklarında vs hiç bi sıkıntı yok tüy döküyor kendini didikliyor. Bikaç fotoğraf daha koydum bakabilir misiniz Furknmurat58' Alıntı: Hayvana aşırı derecede Nijer vermişsiniz tüy dökmüş Genişletmek için tıkla ... nijer falan vermedim ne alaka ?
Şehmus BAKIR' Alıntı: Ne zamandan beri öyle? Tüy döküyor mu? Ayaklarında veya kuyruk sokumunda bir farklılık var mı? Genişletmek için tıkla ... Bir kaç gündür böyle ayaklarında vs hiç bi sıkıntı yok tüy döküyor kendini didikliyor. Bikaç fotoğraf daha koydum bakabilir misiniz Furknmurat58' Alıntı: Hayvana aşırı derecede Nijer vermişsiniz tüy dökmüş Genişletmek için tıkla ... nijer falan vermedim ne alaka ?
Ahmet D. Tutkulu Emektar Üye Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 716 Tepkime puanı 603 Puanları 93 27 Eyl 2021 #9 Problem görmedim. Kafa tüylerini yeniliyor. Tüyleri tamamlanınca banyo verebilirsiniz.
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 27 Eyl 2021 #10 Balımesra' Alıntı: Bir kaç gündür böyle ayaklarında vs hiç bi sıkıntı yok tüy döküyor kendini didikliyor. Bikaç fotoğraf daha koydum bakabilir misiniz nijer falan vermedim ne alaka ? Genişletmek için tıkla ... Yoğun tüyde onun dışında mantar gibi bir sorun görmedim ben, tüy kapsülleride görülmüş zaten fotoğrafta, içiniz rahat olsun kaliteli bir B vitamini verin, 1 tatlı kaşığı yulaf verin çabuk atlatmasına yardımcı olacaktır
Balımesra' Alıntı: Bir kaç gündür böyle ayaklarında vs hiç bi sıkıntı yok tüy döküyor kendini didikliyor. Bikaç fotoğraf daha koydum bakabilir misiniz nijer falan vermedim ne alaka ? Genişletmek için tıkla ... Yoğun tüyde onun dışında mantar gibi bir sorun görmedim ben, tüy kapsülleride görülmüş zaten fotoğrafta, içiniz rahat olsun kaliteli bir B vitamini verin, 1 tatlı kaşığı yulaf verin çabuk atlatmasına yardımcı olacaktır
B Balımesra Aktif Üye Katılım 24 May 2021 Mesajlar 88 Tepkime puanı 3 Puanları 8 27 Eyl 2021 #11 Ahmet D.' Alıntı: Problem görmedim. Kafa tüylerini yeniliyor. Tüyleri tamamlanınca banyo verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Kafa tüylerini yenilemesinin sebebi ne ilk defa mı tüy çıkarıyor sizce
Ahmet D.' Alıntı: Problem görmedim. Kafa tüylerini yeniliyor. Tüyleri tamamlanınca banyo verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Kafa tüylerini yenilemesinin sebebi ne ilk defa mı tüy çıkarıyor sizce
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 27 Eyl 2021 #12 Balımesra' Alıntı: Kafa tüylerini yenilemesinin sebebi ne ilk defa mı tüy çıkarıyor sizce Genişletmek için tıkla ... Bütün kuşların belli zamanlarda tüy değişimi olur, kimisi yoğun geçirir kimisi hafif
Balımesra' Alıntı: Kafa tüylerini yenilemesinin sebebi ne ilk defa mı tüy çıkarıyor sizce Genişletmek için tıkla ... Bütün kuşların belli zamanlarda tüy değişimi olur, kimisi yoğun geçirir kimisi hafif