• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tüy kökleri kanlı ve uçamıyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim

Kombi mix adlı ilacın bir karışım olduğunu Trichomonas vb olan bakterileri , parazitleri temizlediğini öğrendim hatta ürün açıklamasında şöyle bir not var '' Halk dilinde iç kurumaya yönelik bakterileri yok eder '' ilacın yanında med tolyamin almamızı şiddetle öneriyorlardı sebebi ise karşımın kuvvetli olduğu karaciğer sağlığını korumaya yönelik olduğu belirtiliyor
Bugün ilk kullanımı yaptık Allah'ın izni ile Çakılı kurtaracağız

Hala yemesinde bir sorun yok iştahı iyi fakat git gide daha fazla durgunlaşmaya başladı dışkısı normal ishal pek var diyemem ama yok da diyemem 10 tane de 1 tane dışkı ishal var gün içerisinde yem yemediği zamanlarda genelde uyuyor arada bir bizimle konuşuyor bir şeyler söylüyor

İlaç destek amaçlı 3 gün ardı ardına tedavi amaçlı 5 gün ardı ardına kullanılıyormuş

Gelişmelerden haberdar edeceğim sizi

Umarım bu illetten en kısa sürede kurtuluruz

Esenlikler.
İlaç vermek istiyorsanız verin hocam biz vermeyin demiyoruz ama kuşu ilaca hazırlamak ve kilo kaybını durdurmak için besleme şart siz bahsettiğiniz ilaç çok ağırdır bu yüzden kuruma olan kuşa tek başına vermeyin

Sylmbkts

Aktif Üye
Merhaba dostlar
Üzgünüm ki kötü haberler ile geldim
Sanıyorum çakıl da kuruma var başlangıç evresinde mi ileri seviyede mi tam kestiremiyorum ancak kuşum gittikçe zayıflamaya başladı dün pek hareketli değildi bugünde pek hareketli sayılmaz tünekte kafasını sırtına gömüp uyuyor dışkısında sorun yok kusma yok dışkıda yem görmedim yemesinde sorun da yok ancak gittikçe daha da zayıfladı hangi sebepten kurumaya girdiğini nasıl bulabilirim değerli yorumlarınızı bekliyorum
Birde akyol kardeşler pet market sitesinden kombi mix ve med tollyamin forte sipariş ettim bu ilaçlar hakkındaki düşünceniz nedir mantar ve parazitten oluşan iç hastalıkları iyileştirdiği söyleniyor @Kübra Ö. @Şehmus BAKIR
Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum .

Teşekkür ederim
Bence de kuşu kanatlı uzmanına götürmeniz daha yerinde bir uygulama olacaktır, hekim veteriner kliniğini öneririm benim de kuşumda kuruma vardı, amfoterisin b kullandık 21 gün boyunca, bence veterinere gitmeden ilaç kullanmayın ve bu süreçte tecrübeli üyelerin de dediği gibi beslenme çok önemli, gerekirse kursaktan besleme yapmalısınız

mtugayyokus

Yeni Üye
Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum
İşten vakit bulduğum ilk anda kanatlı veterinere gideceğim @Sylmbkts
@Şehmus BAKIR Yemesinde veya iştahında bir sorun yok çok şükür ilacı tek vermiyorum yanında med tolyemin forte kullanıyorum karaciğer kas düzenleyici için beslenmesinde uygulanan tedavi süresince ak darı ve japon darı aspur kullanmaktayım
İnşallah yarın kanatlı veterinere de görüneceğiz

Gelişmeler konusunda sizi bilgilendireceğim

Esenlikler.