Merhaba, neden böyle bir şey yapma gereği duyuyorsunuz? Tüy kendi oluşumunu tamamlayınca açılacaktır. Şöyle örnek vereyim; açmamış bir çiçek goncasını zorla açarsanız o gonca büzüşüp ölür. Çünkü açılmaya hazır değildir
Merhaba, neden böyle bir şey yapma gereği duyuyorsunuz? Tüy kendi oluşumunu tamamlayınca açılacaktır. Şöyle örnek vereyim; açmamış bir çiçek goncasını zorla açarsanız o gonca büzüşüp ölür. Çünkü açılmaya hazır değildir
Sosyal medyada gezinirken gördüm biri veteriner olduğunu ve bunun kuşun sinirini azaltacağını yazmıştı . Ben de buna inandım ama bu doğru mu diye sizede bir sormak istedim. Teşekkür ederim bir daha böyle şeylere inanmıycam.
Sosyal medyada bununla ilgili bir yabancı sayfa bile var. Kuşlarının tüy tüpcüklerini açıyor sahibi cımbızla. Şahsen benim hoşuma gidiyordu izlemek. Ama Duygu hocanın dediğini mantıklı. Zamanı gelince kendi açar.