Aslı Ö. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Editör Katılım 28 Şub 2022 Mesajlar 9,408 Tepkime puanı 14,426 Puanları 113 22 Haz 2022 #21 Bt amin forte
L Levent T. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 25 Kas 2021 Mesajlar 3,793 Tepkime puanı 6,764 Puanları 113 22 Haz 2022 #22 Med Tollyamin Forte de olur... Ben onu kullanıyorum...
T taylançitos07 Yeni Üye Katılım 5 Nis 2024 Mesajlar 9 Tepkime puanı 1 Puanları 3 3 Tem 2024 #23 lütfen cevap verin 6 aylık sultan papağanım (erkek) sürekli konuşurken tüy dökümüne girdi konuşmayı azalttı sonra eski haline döner mi?
lütfen cevap verin 6 aylık sultan papağanım (erkek) sürekli konuşurken tüy dökümüne girdi konuşmayı azalttı sonra eski haline döner mi?
Aslı Ö. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Editör Katılım 28 Şub 2022 Mesajlar 9,408 Tepkime puanı 14,426 Puanları 113 3 Tem 2024 #24 taylançitos07' Alıntı: lütfen cevap verin 6 aylık sultan papağanım (erkek) sürekli konuşurken tüy dökümüne girdi konuşmayı azalttı sonra eski haline döner mi? Genişletmek için tıkla ... Sorun anında cevaplayalım kısmından yeni konu açıp yavrunuzun videosunu ve dışkı fotosunu ekleyin.
taylançitos07' Alıntı: lütfen cevap verin 6 aylık sultan papağanım (erkek) sürekli konuşurken tüy dökümüne girdi konuşmayı azalttı sonra eski haline döner mi? Genişletmek için tıkla ... Sorun anında cevaplayalım kısmından yeni konu açıp yavrunuzun videosunu ve dışkı fotosunu ekleyin.
T taylançitos07 Yeni Üye Katılım 5 Nis 2024 Mesajlar 9 Tepkime puanı 1 Puanları 3 5 Tem 2024 #25 Aslı Ö.' Alıntı: Sorun anında cevaplayalım kısmından yeni konu açıp yavrunuzun videosunu ve dışkı fotosunu ekleyin. Genişletmek için tıkla ... Yazdım ilgilenirseniz sevinirim, çünkü oğlumuza biz çok alıştık ona bişey olmasını istemiyorum
Aslı Ö.' Alıntı: Sorun anında cevaplayalım kısmından yeni konu açıp yavrunuzun videosunu ve dışkı fotosunu ekleyin. Genişletmek için tıkla ... Yazdım ilgilenirseniz sevinirim, çünkü oğlumuza biz çok alıştık ona bişey olmasını istemiyorum