• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Tüy Dökümü Hk.

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Oooo o zaman karar belli tabiiki 🙃 bu arada banyoya gelmiyor bunlar 🥺 Polat beyi getirdik ama beğendiremedik o gelmeyince ponçik hanımefendi de gelmedi tabii ki 🙄
O konuda çok eserekli oluyorlar. Maviş dün suluğuna girmeye çalışıyordu yıkanmak için bugün banyo hazırladım girmedi içine ☺ Yarın tekrar denicem bu sefer de banyosuzluktan ölecekmiş gibi hareketler yapacak 🤣

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Polat'ın adını değiştirin eşinizden bahsediyorsunuz zannediyorum. 😩
😂😂😂😂 Eşim koydu ismini, oğlumuz olursa adı Polat olucak diyip duruyordu (kızımızın ismi de Elif zaten 😂)
O konuda çok eserekli oluyorlar. Maviş dün suluğuna girmeye çalışıyordu yıkanmak için bugün banyo hazırladım girmedi içine ☺ Yarın tekrar denicem bu sefer de banyosuzluktan ölecekmiş gibi hareketler yapacak 🤣
🤣🤣🤣 İçine karnabahar yaprağı falan da koydum ama tabii onun tadını da bilmedikleri için ona da gelmemeleri normal 😂

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Siz bilirsiniz sade deneseniz ve alışınca oynamalar yapsanız buda bir fikir

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
😂😂😂😂 Eşim koydu ismini, oğlumuz olursa adı Polat olucak diyip duruyordu (kızımızın ismi de Elif zaten 😂)
🤣🤣🤣 İçine karnabahar yaprağı falan da koydum ama tabii onun tadını da bilmedikleri için ona da gelmemeleri normal 😂
Allah bağışlasın. Şakasına dedim zaten. :D

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Allah bağışlasın. Şakasına dedim zaten. :D
Allah razı olsun 🙏 yok ya Polat ismini kimse beğenmedi zaten ama eşim aşık 🤣 yalnız Polat da tam Polat 😂 bugün tünekte dururlarken kızımın oyuncağı düştü Polat aynı yere gözünü kırpmadan rahat 3-4 dk boyunca odaklandı resmen kanatları kaldırdı hafiften göğsünü gerdi herhangi bir tehlikeye karşı hem eşini hem kendini korumak için sanki atmacaymışçasına bekledi orda 🤣🤣🤣

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Polat Alemdar bir zamanlar çok meşhurdu. :D

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bana bunların ikisi de erkek gibi geliyor. 😁
Valla biz polati dişi ponçik i erkek diye aldık, ama internetten baktığımda bana da ikisi de erkek gibi geldi hatta buraya da açtım konu erkek gibiler ama maviş dişiye de dönebilir dendi, her gün bakıyorum sanki beyaza dönüyor gibi ceresi ama anlamıyorum 😂 bir aya falan belli olur heralde 😊

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Valla biz polati dişi ponçik i erkek diye aldık, ama internetten baktığımda bana da ikisi de erkek gibi geldi hatta buraya da açtım konu erkek gibiler ama maviş dişiye de dönebilir dendi, her gün bakıyorum sanki beyaza dönüyor gibi ceresi ama anlamıyorum 😂 bir aya falan belli olur heralde 😊
elinizde başka hangi vitaminler vardı eger bt amin forte alacaksanız gervit ve entrobac da öneririm

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Usta değilim ama çok mor cereleri. Zamanla belli olur.

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Hangisi dişi denildi size?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
elinizde başka hangi vitaminler vardı eger bt amin forte alacaksanız gervit ve entrobac da öneririm
Henüz yeni geldiler zaten 1 hafta oldu, bu yüzden elimde şu an vitamin yok gaga taşı kalamar kemiği pet shop cunun verdiği karışık yem ve konusturucu diye geçen yem var elimde. Bir de dün veteriner sarı bir toz verdi antibiyotik olarak suyuna koymamız için

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Henüz yeni geldiler zaten 1 hafta oldu, bu yüzden elimde şu an vitamin yok gaga taşı kalamar kemiği pet shop cunun verdiği karışık yem ve konusturucu diye geçen yem var elimde. Bir de dün veteriner sarı bir toz verdi antibiyotik olarak suyuna koymamız için

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Bir okuyun başlangıc için gervit entrobac ve bt amin forte şart