• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Tüy Dökme ve İştahsızlık

StayAlive

Yeni Üye
Merhabalar kuşumu sahiplenelim 3 hafta oldu. Enerjisi çok iyi ancak kanat tüylerinin dibi kanlı oluyor ve dökülüyor. Bir tarafı şuan düzgün çıkıyor gibi ancak diğer tarafta kırmızılık var. Suyuna b vitamini ekliyorum. Versele laga yem veriyorum onunda bazı tohumlarını yiyor genel olarak çok yemiyor ilk geldiğinde daha iştahlıydı. Kuyruk tüyüde büyümüyor 1 metre uçuyor uçamıyor. Fotoğrafları ekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar kuşumu sahiplenelim 3 hafta oldu. Enerjisi çok iyi ancak kanat tüylerinin dibi kanlı oluyor ve dökülüyor. Bir tarafı şuan düzgün çıkıyor gibi ancak diğer tarafta kırmızılık var. Suyuna b vitamini ekliyorum. Versele laga yem veriyorum onunda bazı tohumlarını yiyor genel olarak çok yemiyor ilk geldiğinde daha iştahlıydı. Kuyruk tüyüde büyümüyor 1 metre uçuyor uçamıyor. Fotoğrafları ekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊 kuyruk kısmını net ve yakın çekip fotoğraf paylaşır mısınız lütfen
♦ Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar mutlaka verin
⚠ Petshoptan alınan ürünler fayda etmez

Üst Alt