Bilge.Kağan.01
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle benzer konuyu Mayıs ayı içerisinde de açmış bazı değerli arkadaşlardan bilgiler almıştım. Kuşumda tüy dökme sorunum hala devam ediyor malesef. Bt-amin, gervit ve entrobac destekleyici leri düzenli vermeye çalışıyorum. Bunun yanında zaman zaman dış parazit için sprey kullanıyorum. Zaman zaman ceviz, kaju, dere otu, salatalık vermeye çalışıyorum. İçme suyunu düzenli günlük tazeliyorum. Kafes temizliğini düzenli yapıyorum, sade ılık su ile duş aldiriyorum. Kafesinin üst kapağını sürekli açık bırakıyorum ki kendini baskı altında hissetmesin rahat olsun istiyorum. Elimize çok güzel alıştı ailede herkes ilgileniyor, konuşmaya çalışıyoruz tepki veriyor. Baktığım zaman keyfi de yerinde aslında. Ama gel gör ki sürekli bir kaşıntı halinde ve sürekli olarak tüy döküyor. Bir türlü durduramadık. Hemen hemen 9 aylık oldu bildiğim kadar ama henüz uçamıyor. Üzülüyorum daha başka ne yapabilirim. Sorun ne olabilir. Çok değerli fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden herkese çok teşekkürler iyi akşamlar
Ekli dosyalar
-
2.1 MB Görüntüleme: 10
-
2.3 MB Görüntüleme: 11
-
2.3 MB Görüntüleme: 11
-
2 MB Görüntüleme: 9
-
2.2 MB Görüntüleme: 9