• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tüy değişimi ve kafasındaki tüysüz yer

SercanODBS

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba kuşum 3.5 aylık ilk kuşum ve tüy döneminde 10 gün önce banyo yaptırdıgımda kafasında tüysüz bi yeri gördüm bana normal gibi gelmedi kuru halinde bi sorun yok gibi gözüküyor fakat ıslakken açıklık belli oluyordu fotoğrafları bunlar fikri olan yardımcı olursa sevinirim iyi günler
Ekli dosyayı görüntüle 28919

umut1123

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba kuşum 3.5 aylık ilk kuşum ve tüy döneminde 10 gün önce banyo yaptırdıgımda kafasında tüysüz bi yeri gördüm bana normal gibi gelmedi kuru halinde bi sorun yok gibi gözüküyor fakat ıslakken açıklık belli oluyordu fotoğrafları bunlar fikri olan yardımcı olursa sevinirim iyi günler
Ekli dosyayı görüntüle 28919
Kavga olmadığına emin misin

SercanODBS

Yeni Üye
Kavga olmadığına emin misin
Tek kuş besliyorum hiç bi sorunu yok yorulmak bilmez sık sık dışarı çıkarırım uçar sevdirir sabahları horoz gibi öter dışkısı da bana normal geliyor 2 tane uzun tüyü döktü onun harici ufak tüyleri 10gundür dökülüyor kafasında o gördüğüm boşluk harici hiç bi sıkıntısına rastlamadım

umut1123

Aktif Üye
Tek kuş besliyorum hiç bi sorunu yok yorulmak bilmez sık sık dışarı çıkarırım uçar sevdirir sabahları horoz gibi öter dışkısı da bana normal geliyor 2 tane uzun tüyü döktü onun harici ufak tüyleri 10gundür dökülüyor kafasında o gördüğüm boşluk harici hiç bi sıkıntısına rastlamadım
Canliysa yemede icmede dışkıda problem yoksa normaldir bence tabi yetkili kişiler daha iyi biliyordur ama

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
B vitamini kullansanız iyi olur.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Tuğçe hanım dişi ve erkeği ayırdım ama dişi tünek yerine yemliğin tüneğinde duruyor sebebi nedir
Erkekten ayrılınca garipsemiş olabilir anormal durum yoksa çok takılmayın düzelir bir kaç güne bence

Mert.

Eski Forumcu
Bence stresten bazen dökülüyor yada ciflesmek yoluyorlar ben bir kaç sefer Sait oldum diğer arkadaşlarımın kuslarinda

Mert.

Eski Forumcu
Normalde takviye yapiyormusunuz Multi vitamin vs gibi yapıyorsanız da aksatmayin

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
B vitamini dışında önerebileceğiniz bir şey var mıdır sadece yem ve daldarı veriyorum b vitaminini yakın zamanda alıp başlarım
Multivitamin olarak gervit olabilşr ama ben olsam b vitamini kullanırdım normalde tüy dökerken kullanıldığında sağlıklı tüy süreci geçiriyorlar. Birde mamaya buğday ruşeymi koyabilirsiniz migrosta satılıyor