• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tünek temizleme

ebrares

Müdavim
Şöyle bi tünek var bende geceleri bazen onun üstünde uyuyor haliyle de üstünde dışkı lekesi kalıyor ıslak mendille vs çıkmıyor ne çıkartır ahşaptan dışkı lekesiniEkli dosyayı görüntüle 18265 bir de bunun iplerini falan temizlemek için fikirleriniz var mı? Boncukların boyası gitsin de istemiyorum.

Bahar Y.

Müdavim
Şöyle bi tünek var bende geceleri bazen onun üstünde uyuyor haliyle de üstünde dışkı lekesi kalıyor ıslak mendille vs çıkmıyor ne çıkartır ahşaptan dışkı lekesiniEkli dosyayı görüntüle 18265 bir de bunun iplerini falan temizlemek için fikirleriniz var mı? Boncukların boyası gitsin de istemiyorum.
Boncukları sıkıca streçleyip yıkayabilirsiniz bence

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Bol elma sirkesi diş fırçası diş fırçası daha önceden steril edilmişse🙊🙉🙈

ebrares

Müdavim

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sirkeyle temizlemeniz yeterli değil... Dezenfekte olmuş olmuyor... Bir de virkon-s ile varsa tüm virüs, bakteri ve mantarları dezenfekte etmiş olursunuz...

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ben sirkeli ılık su yapıyorum, diş fırçası ile tüneği temizleyip, kalorifer üzerinde kurutuyorum. Bir denermisin. Suya tüneği daldırma sadece fırçayı daldır.

ebrares

Müdavim
Ben sirkeli ılık su yapıyorum, diş fırçası ile tüneği temizleyip, kalorifer üzerinde kurutuyorum. Bir denermisin. Suya tüneği daldırma sadece fırçayı daldır.
Sirkeyle denedim az önce de pek çıkarmadı elimde temiz dil fırçası yok o yüzden fırçasız denedim. Virkon-s alıcam sanırım

ebrares

Müdavim
Sirkeyle temizlemeniz yeterli değil... Dezenfekte olmuş olmuyor... Bir de virkon-s ile varsa tüm virüs, bakteri ve mantarları dezenfekte etmiş olursunuz...
Ona bakmıştım alıcaktım fakat fiyatı çok yüksel geldi. 300 400 tl falandı nasıl kullanılıyor küçük miktarda alsam yeter mi suyla mı karıştırılıyor

AlicanG

Paylaşımcı
Virkonu 250 gr 55 liraya almıştım.%1 lik çözelti şeklinde uygulanıyor çok bir alana uygulamayacaksan uzun süre gidiyor.Spreyle kullanımı baya pratik oluyor