• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tümör mü yağlanma mı?

cimennnn

Tutkulu
Vetform veteriner kliniği gözde hanım 👍
Hocamı arayıp ulaşın benim selamımi söyleyin yardımcı olur 😊
Peki tamam çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun sabah akşam dua edicem size Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin ailenize bolluk bereket huzur refah sağlık sıhhatı eksik etmesin gerçekten size güvenim çok çok iyi bir insansınız Allah razı olsun. Bu sitede ki tüm insanlardan Allah razı olsun her zaman destek olup sorularıma cevap verdiniz kızım adına da çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bende Avcılar Vet fakültesine yorumlar nedeniyle gitmekte kararsızdım ama gittiğime pişman olmadım açıkcası umduğumdan daha güzel ilgilendiler. Yorumlara bakıp karar vermeyin bence. Cerrahi işlem olacaksa zaten önce bir sorup bilgi alıp öyle karar verirsiniz fakülte için ama Şehmus abinin önerdiği yer daha iyidir tabi, forumdan oraya gidipte memnun olmayan yok bildiğim kadarıyla. 😊

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhaba herkese kuşumun popo kısmı böyle yağlanma mı yoksa korkmam mi gerekiyo bugün karşıma çıktı sanki tümör de böyle duruyor. Kuşun popo fotosunu da kendisinin güncel fotosunu da yolluyorum. Kur yapıyo yakın zamanda yumurtlar büyük ihtimalle kızgınlık yumurtası yapicak eşi yok bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim.
Umarım önemli birşeyi yoktur. Benim fıstığa benziyor renkleri.

cimennnn

Tutkulu
Bende Avcılar Vet fakültesine yorumlar nedeniyle gitmekte kararsızdım ama gittiğime pişman olmadım açıkcası umduğumdan daha güzel ilgilendiler. Yorumlara bakıp karar vermeyin bence. Cerrahi işlem olacaksa zaten önce bir sorup bilgi alıp öyle karar verirsiniz fakülte için ama Şehmus abinin önerdiği yer daha iyidir tabi, forumdan oraya gidipte memnun olmayan yok bildiğim kadarıyla. 😊
Bilmiyorum bir yakınım da götürmüş oda götürme bırak yaşayacağı kadar yaşasın oraya götürürsen sağ çıkmıyo vs diyince tamamen götürmekten vazgeçtim.
Umarım önemli birşeyi yoktur. Benim fıstığa benziyor renkleri.
İnşallah yoktur teşekkür ederim

cimennnn

Tutkulu
Gerçekten napicam şaşırdım ya benim aklım çıkıyo nolucak diye yaptığı şey de bu hala kur yapıyo ve büyük ihtimalle yarın yada ondan sonra ki güne yumurtlayacak artık anlayabiliyorum kuyruk hareketlerinden vs. yumurtlarken sizce bir sorun olur mu? Zaten gözüm üstünde ama yumurtlarken bisey olma ihtimali varsa ne yapmam gerekir şimdiden bilim ki o an yapabilim diye sormak istedim

cimennnn

Tutkulu
Bu arada arcelikle alakalı değil kafesinde de kur yapıyo koltuk da da yapıyo yapıyo da yapıyo yani durmak yok diyebilirim

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Gerçekten napicam şaşırdım ya benim aklım çıkıyo nolucak diye yaptığı şey de bu hala kur yapıyo ve büyük ihtimalle yarın yada ondan sonra ki güne yumurtlayacak artık anlayabiliyorum kuyruk hareketlerinden vs. yumurtlarken sizce bir sorun olur mu? Zaten gözüm üstünde ama yumurtlarken bisey olma ihtimali varsa ne yapmam gerekir şimdiden bilim ki o an yapabilim diye sormak istedim
Oldukça kızışmış ama illa yumurtlayacak diye bir şey yok. Sağlığına kavuştuğunda inşallah bir eş alın ona. Bu hayvanlar bizi mutlu edecek diye ellerinden üreme hakkını alamayız hocam. Şu anda karşısındaki anahtarlık değil de erkek kuş olsaydı çiftleşmişlerdi.

cimennnn

Tutkulu
Oldukça kızışmış ama illa yumurtlayacak diye bir şey yok. Sağlığına kavuştuğunda inşallah bir eş alın ona. Bu hayvanlar bizi mutlu edecek diye ellerinden üreme hakkını alamayız hocam
Yok yumurtlayacak malesef biliyorum ben asla kendimi mutlu etmek için bakanlardan değilim emin olabilirsiniz ben o mutlu olsun başka bisey istemeyen kişilerdenim ama eş almayı denedim zamanında olmadı aldığım hayvanı dövdü tüylerini yoldu kendi seçsin diye bıraktığım yerde kuşla kur yaparken eve getirdiğim de dövdü şimdi de alabilecek durumum yok birde ben o yavruları başkalarına da veremem kıyamam yani öyle evimde de bir alan yok tüm hepsine bakabilecek. Zaten şuan da yanına eş almamın bir mantığı yok böyle sorunları varken ama bilmiyorim belki bir düzelsin yine eş almaya denerim

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Yok yumurtlayacak malesef biliyorum ben asla kendimi mutlu etmek için bakanlardan değilim emin olabilirsiniz ben o mutlu olsun başka bisey istemeyen kişilerdenim ama eş almayı denedim zamanında olmadı aldığım hayvanı dövdü tüylerini yoldu kendi seçsin diye bıraktığım yerde kuşla kur yaparken eve getirdiğim de dövdü şimdi de alabilecek durumum yok birde ben o yavruları başkalarına da veremem kıyamam yani öyle evimde de bir alan yok tüm hepsine bakabilecek
Kuş bakan herkesle aynı sorunları yaşıyorsunuz ben de ilk kuşuma erkek alırken, yavrularını aldığımda bunları hissediyordum:) Şu an önemli olan sağlığına kavuşması. Sonrasında tavsiyem bir kere de olsa eşleştirebiliryorsanız bir erkek le eş yapın yavru alın hayvan hem rahatlamış olur. Sonrasında yatıştırıcı besinler vererek tekrar kızışmasını önleyebilirsiniz (y)

cimennnn

Tutkulu
Kuş bakan herkesle aynı sorunları yaşıyorsunuz ben de ilk kuşuma erkek alırken, yavrularını aldığımda bunları hissediyordum:) Şu an önemli olan sağlığına kavuşması. Sonrasında tavsiyem bir kere de olsa eşleştirebiliryorsanız bir erkek le eş yapın yavru alın hayvan hem rahatlamış olur. Sonrasında yatıştırıcı besinler vererek tekrar kızışmasını önleyebilirsiniz (y)
Peki denicem bir kere daha bu kizismasini önleyecek yatıştırıcı besinler nedir peki ben elma banyo versem de değişen bisey olmuyo malesef

Üst Alt