• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tülü çıkartmış bulunmaktayım

burakdalbudak

Paylaşımcı
Ben 1 yıldır kullanıyorum hiç ayaklarının takıldığını görmedim her gün evdeyim sayılır. Tek sorunum sultan papağanının bana bu kadar yapışık olması bazen öyle bir bunaltıyor ki koyayım ilana satayım diyorum sonra bi su içip geliyorum sakince kıyamıyorum 😁

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ben 1 yıldır kullanıyorum hiç ayaklarının takıldığını görmedim her gün evdeyim sayılır. Tek sorunum sultan papağanının bana bu kadar yapışık olması bazen öyle bir bunaltıyor ki koyayım ilana satayım diyorum sonra bi su içip geliyorum sakince kıyamıyorum 😁
Sen de çok ilgilisin dostum sever tabi seni. :D

AlicanG

Paylaşımcı
Kafesinizi masa gibi zemine koyuyorsanız uygun boyutlarda bir kartonu alıp bir yada iki el boyutlarında yüksekliği olacak şekilde kesin.Sonra kafesi içine koyun tüyün ve tozun çok dışarıya taşmasınnı engelleyecektir.Nasıl fikir:eek:

burakdalbudak

Paylaşımcı
Sen de çok ilgilisin dostum sever tabi seni. :D
Gruptan biri olsa istanbulda yavru yapması için vericem aslında çiftleşsin yavrulsr büyüsün bende yardım ederim yem vs. Yada o bana verir ben bakarım gerçekten fiyatlar aşırı pahalı nssıl yapacağım bilmiyorum. Sürekli kur peşinde yada neyse konu farklı ben ne yazıyorum 😁

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kafesinizi masa gibi zemine koyuyorsanız uygun boyutlarda bir kartonu alıp bir yada iki el boyutlarında yüksekliği olacak şekilde kesin.Sonra kafesi içine koyun tüyün ve tozun çok dışarıya taşmasınnı engelleyecektir.Nasıl fikir:eek:
Valla işleri üçleri o kartonu kemirmek olur. Beni burda linç ederler kuş zehirlenirse. :D

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye

burakdalbudak

Paylaşımcı
Aslında bana göre kafesin yarısına kadar tülü çeksemde bir işe yaramıyor tüyler yemler vs hep yerlerde geziyor her akşam 1 dk süpürün hiç uğraşmaya gerek yok tülle

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Aslında bana göre kafesin yarısına kadar tülü çeksemde bir işe yaramıyor tüyler yemler vs hep yerlerde geziyor her akşam 1 dk süpürün hiç uğraşmaya gerek yok tülle
Benimde öyle oluyordu hep yerlerdeydi zaten. :D

AlicanG

Paylaşımcı
Valla işleri üçleri o kartonu kemirmek olur. Beni burda linç ederler kuş zehirlenirse. :D
Kartonun bol olanı kullanacaksın kafesle arasında mesafe olmalı.Marangozdan tahta malzemeden yapılabilir ama ekonomik olsun diye karton:)

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Tülün zararlı olduğunu öğrendiğim anda çıkardım ben. O zaman iki kuşum vardı sadece. Pek sıkıntı olmuyordu ama kuş sürüsü olunca her gün süpürüyorum yoksa oda yem kabukları ve tüyden geçilmiyor. 🙂
Tüy tamamda asıl merak ettiğim kapaklı yemliğe rağmen o kabuklar nasıl odanın içine yayılıyor?🤣

Streç saranlar var ama bana göre zararlı o da, kuş değil kemirgen hayvan bunlar. 😂
Benimkilere üretim kafesini ilk aldığımda demir uçları keskin diye kalın bant takmıştım. Onu bile kemirdiler.🙄

burakdalbudak

Paylaşımcı
Paranız var ise alın 1 tane xiaomi mi robot süpürge temizzzz 😁😁

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tülün zararlı olduğunu öğrendiğim anda çıkardım ben. O zaman iki kuşum vardı sadece. Pek sıkıntı olmuyordu ama kuş sürüsü olunca her gün süpürüyorum yoksa oda yem kabukları ve tüyden geçilmiyor. 🙂
Tüy tamamda asıl merak ettiğim kapaklı yemliğe rağmen o kabuklar nasıl odanın içine yayılıyor?🤣

Streç saranlar var ama bana göre zararlı o da, kuş değil kemirgen hayvan bunlar. 😂
Benimkilere üretim kafesini ilk aldığımda demir uçları keskin diye kalın bant takmıştım. Onu bile kemirdiler.🙄
Kanat çırptıklarında kabuklar yayılıyor...

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Üst Alt