Svl_brt Paylaşımcı Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 231 Tepkime puanı 115 Puanları 43 8 Tem 2021 #1 Limonum tuhaf hareketler yapıyor ve sürekli kabarık neden olabilir
Semihzz123 Tutkulu Katılım 29 May 2021 Mesajlar 1,019 Tepkime puanı 265 Puanları 83 8 Tem 2021 #2 Svl_brt' Alıntı: Limonum tuhaf hareketler yapıyor ve sürekli kabarık neden olabilir Genişletmek için tıkla ... Maşallah kuşunuza.tuhaf hareketler derken biraz açarmısınız konuyu.
Svl_brt' Alıntı: Limonum tuhaf hareketler yapıyor ve sürekli kabarık neden olabilir Genişletmek için tıkla ... Maşallah kuşunuza.tuhaf hareketler derken biraz açarmısınız konuyu.
Svl_brt Paylaşımcı Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 231 Tepkime puanı 115 Puanları 43 8 Tem 2021 #3 Semihzz123' Alıntı: Maşallah kuşunuza.tuhaf hareketler derken bira, açarmısınız konuyu. Genişletmek için tıkla ... Yemliğin içinde uyuyor tüyleri yolunmuş gibi ve kabarıyor
Semihzz123' Alıntı: Maşallah kuşunuza.tuhaf hareketler derken bira, açarmısınız konuyu. Genişletmek için tıkla ... Yemliğin içinde uyuyor tüyleri yolunmuş gibi ve kabarıyor
Semihzz123 Tutkulu Katılım 29 May 2021 Mesajlar 1,019 Tepkime puanı 265 Puanları 83 8 Tem 2021 #4 Svl_brt' Alıntı: Yemliğin içinde uyuyor tüyleri yolunmuş gibi ve kabarıyor Genişletmek için tıkla ... Dışkı fotoğrafı atarmisiniz, cereyanda kaldımı hasta olmuş olabilir.
Svl_brt' Alıntı: Yemliğin içinde uyuyor tüyleri yolunmuş gibi ve kabarıyor Genişletmek için tıkla ... Dışkı fotoğrafı atarmisiniz, cereyanda kaldımı hasta olmuş olabilir.
Svl_brt Paylaşımcı Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 231 Tepkime puanı 115 Puanları 43 8 Tem 2021 #5 Semihzz123' Alıntı: Dışkı fotoğrafı atarmisiniz, cereyanda kaldımı hasta olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla ... Dün kapalı balkona çıkarmıştım ve yıkandı ama sabah bişi yoktu yeni fark ettim..
Semihzz123' Alıntı: Dışkı fotoğrafı atarmisiniz, cereyanda kaldımı hasta olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla ... Dün kapalı balkona çıkarmıştım ve yıkandı ama sabah bişi yoktu yeni fark ettim..
Svl_brt Paylaşımcı Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 231 Tepkime puanı 115 Puanları 43 8 Tem 2021 #6 Semihzz123' Alıntı: Maşallah kuşunuza.tuhaf hareketler derken biraz açarmısınız konuyu. Genişletmek için tıkla ... Ekli dosyayı görüntüle 9235
Semihzz123' Alıntı: Maşallah kuşunuza.tuhaf hareketler derken biraz açarmısınız konuyu. Genişletmek için tıkla ... Ekli dosyayı görüntüle 9235
Svl_brt Paylaşımcı Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 231 Tepkime puanı 115 Puanları 43 8 Tem 2021 #7 Bu kuş sürekli uyuyor korkmaya başladım @Şehmus BAKIR abi yardım lütfen
Svl_brt Paylaşımcı Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 231 Tepkime puanı 115 Puanları 43 8 Tem 2021 #8 @Tuğrul Bey
T Tuğrul Bey Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 4,686 Tepkime puanı 5,002 Puanları 113 8 Tem 2021 #9 Svl_brt' Alıntı: @Tuğrul Bey Genişletmek için tıkla ... Banyoyu kendimi yaptı sizmi yaptırdınız
Svl_brt Paylaşımcı Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 231 Tepkime puanı 115 Puanları 43 8 Tem 2021 #10 Tuğrul Bey' Alıntı: Banyoyu kendimi yaptı sizmi yaptırdınız Genişletmek için tıkla ... Kendisi
T Tuğrul Bey Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 4,686 Tepkime puanı 5,002 Puanları 113 8 Tem 2021 #11 Svl_brt' Alıntı: Kendisi Genişletmek için tıkla ... Dışkı normal vitamin probiyotik takviyesi yapın. Hafif ishali olabilir
Svl_brt' Alıntı: Kendisi Genişletmek için tıkla ... Dışkı normal vitamin probiyotik takviyesi yapın. Hafif ishali olabilir
Svl_brt Paylaşımcı Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 231 Tepkime puanı 115 Puanları 43 8 Tem 2021 #12 Tuğrul Bey' Alıntı: Dışkı normal vitamin probiyotik takviyesi yapın. Hafif ishali olabilir Genişletmek için tıkla ... Uyuyor sürekli ishalden mi ki
Tuğrul Bey' Alıntı: Dışkı normal vitamin probiyotik takviyesi yapın. Hafif ishali olabilir Genişletmek için tıkla ... Uyuyor sürekli ishalden mi ki
Svl_brt Paylaşımcı Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 231 Tepkime puanı 115 Puanları 43 8 Tem 2021 #13 Tuğrul Bey' Alıntı: Dışkı normal vitamin probiyotik takviyesi yapın. Hafif ishali olabilir Genişletmek için tıkla ... Suyuna vitamin damlatmıştım yemesinde sıkıntı yok çok şükür şuan ballı kraker yiyor ama yerken yorulup uyuyor
Tuğrul Bey' Alıntı: Dışkı normal vitamin probiyotik takviyesi yapın. Hafif ishali olabilir Genişletmek için tıkla ... Suyuna vitamin damlatmıştım yemesinde sıkıntı yok çok şükür şuan ballı kraker yiyor ama yerken yorulup uyuyor
T Tuğrul Bey Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 4,686 Tepkime puanı 5,002 Puanları 113 8 Tem 2021 #14 Svl_brt' Alıntı: Suyuna vitamin damlatmıştım yemesinde sıkıntı yok çok şükür şuan ballı kraker yiyor ama yerken yorulup uyuyor Genişletmek için tıkla ... Ballı kraker tavsiye etmiyoruz. İçeriğine güven olmuyo. Ballı krakeri alın
Svl_brt' Alıntı: Suyuna vitamin damlatmıştım yemesinde sıkıntı yok çok şükür şuan ballı kraker yiyor ama yerken yorulup uyuyor Genişletmek için tıkla ... Ballı kraker tavsiye etmiyoruz. İçeriğine güven olmuyo. Ballı krakeri alın
Svl_brt Paylaşımcı Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 231 Tepkime puanı 115 Puanları 43 9 Tem 2021 #15 @Tuğrul Bey kuşu veterinere götürdüm ceyranda kalmış diyor ve vitamin verdi inş toparlar kendisini kraker aldım sade dal darısı koydum kafesine..
@Tuğrul Bey kuşu veterinere götürdüm ceyranda kalmış diyor ve vitamin verdi inş toparlar kendisini kraker aldım sade dal darısı koydum kafesine..
T Tuğrul Bey Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 4,686 Tepkime puanı 5,002 Puanları 113 9 Tem 2021 #16 Svl_brt' Alıntı: @Tuğrul Bey kuşu veterinere götürdüm ceyranda kalmış diyor ve vitamin verdi inş toparlar kendisini kraker aldım sade dal darısı koydum kafesine.. Genişletmek için tıkla ... İyi yapmışsınız. Probiyotik te edinin hastalıklara karşı direncini arttirir
Svl_brt' Alıntı: @Tuğrul Bey kuşu veterinere götürdüm ceyranda kalmış diyor ve vitamin verdi inş toparlar kendisini kraker aldım sade dal darısı koydum kafesine.. Genişletmek için tıkla ... İyi yapmışsınız. Probiyotik te edinin hastalıklara karşı direncini arttirir
Svl_brt Paylaşımcı Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 231 Tepkime puanı 115 Puanları 43 9 Tem 2021 #17 Tuğrul Bey' Alıntı: İyi yapmışsınız. Probiyotik te edinin hastalıklara karşı direncini arttirir Genişletmek için tıkla ... Probiyotik öneriniz varmı marka olarak
Tuğrul Bey' Alıntı: İyi yapmışsınız. Probiyotik te edinin hastalıklara karşı direncini arttirir Genişletmek için tıkla ... Probiyotik öneriniz varmı marka olarak
T Tuğrul Bey Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 4,686 Tepkime puanı 5,002 Puanları 113 9 Tem 2021 #18 Svl_brt' Alıntı: Probiyotik öneriniz varmı marka olarak Genişletmek için tıkla ... Marka önerim yok sadece suda çözünen olursa kullanım kolaylığı olarak daha iyi olur. Ben entrobac kullaniyorum
Svl_brt' Alıntı: Probiyotik öneriniz varmı marka olarak Genişletmek için tıkla ... Marka önerim yok sadece suda çözünen olursa kullanım kolaylığı olarak daha iyi olur. Ben entrobac kullaniyorum
Svl_brt Paylaşımcı Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 231 Tepkime puanı 115 Puanları 43 9 Tem 2021 #19 Kuşun derdi belli oldu tüy döküyor sanırım halsizlik falan ondan kaynaklı
T Tuğrul Bey Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 4,686 Tepkime puanı 5,002 Puanları 113 9 Tem 2021 #20 Svl_brt' Alıntı: Kuşun derdi belli oldu tüy döküyor sanırım halsizlik falan ondan kaynaklı Genişletmek için tıkla ... Tüy sezonu zaten normaldir fazla yormamaya özen gosterin
Svl_brt' Alıntı: Kuşun derdi belli oldu tüy döküyor sanırım halsizlik falan ondan kaynaklı Genişletmek için tıkla ... Tüy sezonu zaten normaldir fazla yormamaya özen gosterin