• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! toe tapping sorunu

bibibirp

Aktif Üye
Tek bacakta yapıyor değil mi
hayır ikisinde de oluyor fakat daha dikkatli bakarım şu anda uyurken yapmıyor rahat uyuyor. sabahları genelde yapıyor değişen aralıklarla. etrafında anlık bi uyaran olduğunda daha çok yaptığını fark ediyorum eve ilk biri geldiğinde ya da kafesini salona taşırken vesaire

Son düzenleme:

bibibirp

Aktif Üye
O anın videosu var mı elinizde ☺
pardon düzenlemeyi biraz geç yazmışım görmedim yazdığınızı. şu anda yapmıyor ama yarın sabah atayım yaparken. aslında düzgün öekemiyorum çünkü yanına gidip kamerayı açtığımda resmen duruyor yapmıyor ya da uzun süre aralıkla yaparsa onu yakalayabılırım ama videoda anlaşılır umarım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
pardon düzenlemeyi biraz geç yazmışım görmedim yazdığınızı. şu anda yapmıyor ama yarın sabah atayım yaparken. aslında düzgün öekemiyorum çünkü yanına gidip kamerayı açtığımda resmen duruyor yapmıyor ya da uzun süre aralıkla yaparsa onu yakalayabılırım ama videoda anlaşılır umarım
Videosunu görelim ona göre önerelim, siz her gün kantaron yağı ile bacak ve ayaklarına masaj yapın ☺

bibibirp

Aktif Üye
Videosunu görelim ona göre önerelim, siz her gün kantaron yağı ile bacak ve ayaklarına masaj yapın ☺
abla bu sabah kalktım bi saat başında kamerayla bekledım yapmadı.okula gıtmem gerek akşam tekrar deneyeceğim
/düzenleme: akşam 19.24/
burcak hanım merhaba sabah yanına kamerayla gittim çekemedim şimdi duruyorum kamerayı açıyorum şaka gibi duruyor resmen hareketi delireceğim 😭😭 bana inat sanki. ben de bugün ayağımı sakatladım ayakta zor duruyorum vıdeo acıyorum 4 5 dakıka boyunca hareketsiz yine yapmıyor benim ınadıma. kamerayı kapatıp uzaklaşmaya başlayınca pıt vuruyor sanki parmaklarını bir anlık açıp kapatıyor. çekemiyorum cocugu. bu konunun ilk mesajlarında bir video var orda daha çok yapıyordu sanırım şimdi azaldı ona bakabilir misiniz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
abla bu sabah kalktım bi saat başında kamerayla bekledım yapmadı.okula gıtmem gerek akşam tekrar deneyeceğim
/düzenleme: akşam 19.24/
burcak hanım merhaba sabah yanına kamerayla gittim çekemedim şimdi duruyorum kamerayı açıyorum şaka gibi duruyor resmen hareketi delireceğim 😭😭 bana inat sanki. ben de bugün ayağımı sakatladım ayakta zor duruyorum vıdeo acıyorum 4 5 dakıka boyunca hareketsiz yine yapmıyor benim ınadıma. kamerayı kapatıp uzaklaşmaya başlayınca pıt vuruyor sanki parmaklarını bir anlık açıp kapatıyor. çekemiyorum cocugu. bu konunun ilk mesajlarında bir video var orda daha çok yapıyordu sanırım şimdi azaldı ona bakabilir misiniz
Çok geçmiş olsun size 🙏 Bu süreçte gervit vermeyin, kantaron yağı ile masaj yapın ☺

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun hem kuşunuz hem sizin için, videoyu çekebilmek için video açıkken uzaktan zoom yapmayı denediniz mi acaba? Çünkü siz yaklasınca ilgisini size odakladığı için durumunu saklıyor olabilir. Uzaktan deneyin bir de isterseniz belki yakalayabilirsiniz böyle bir öneri de bulunmak istedim 🙏🏾

bibibirp

Aktif Üye
bu durum hiç geçmeyecek mi? 😥 ya ilerlerse

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
1-2 gram kilo alsa daha iyi olur bir tık zayıf, bu durum eğer bağ doku, kemik, karaciğer hangisi ile alakalı ise ona göre tedavi edilmeli diye düşünüyorum 🙏

bibibirp

Aktif Üye
1-2 gram kilo alsa daha iyi olur bir tık zayıf, bu durum eğer bağ doku, kemik, karaciğer hangisi ile alakalı ise ona göre tedavi edilmeli diye düşünüyorum 🙏
kemikte kireçlenme hakkında veteriner çok başlangıc sevıye demişti onun için de ilaçlar vermişti karaciğerine iyi demişti ama şehmus abi dedi ki röntgende bellı olmamıs. veterıner de yapılabilecek desteğin yapıldığını söyledi. nörolojik olabilir dedi sadece. bilemiyorum.. sanırım gözlemlemekten başka çarem yok artık

Üst Alt