• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Titreme

ebrares

Müdavim
Merhabalar yaşı tahminen 2 olan erkek muhabbet kuşum biri konuşurken çok fazla titremeye başladı. 1.5 senedir bizde. Ben konuşurken kuyuruğu ve kanatları titriyor susunca duruyor videolarda gözükmüyor. hatta bzen konuşurken bi şeylerde diyo gibi. Bize alışkın bi kuş değil ve korkak zaten ama bu yoktu neden oldu bilmiyorum ve son zamanlarda aşırı agresif dokunamıyoruz hiç hemen saldırıyo tüy dönemine de girdi ve kızgınlıkta zaten kızgınlığı da çok uzun zamandır geçmiyor. Sürekli kur halinde boncukları öpüyor.Eş ancak yazın alabilirim. Kafesinden de hiç çıkmıyor normalde de çıkmazdı zaten zorla çıkartırdık uçsun diye şimdi dokunamuyoruz. Ne yapmam lazım.

ebrares

Müdavim
Tüyde de agresif olurlar ama kafes genişliğiniz nasıl. Yeterli alanı yoksa salınmadıgı için kanatları tutulmuş olabilir
Kafesi baya geniş 45 lik üretim kafesi ama aldığımızdan beri hiç kendisinin çıkıp uçtuğunu görmedik zorla çıkarınca kafese gitmek için uçuyor yine uçabiliyor yani ama titremesine anlam veremedim