• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tıslama sorunsalı

erenztrk

Müdavim
İyi bari çok sevindim :) Papağanlar muhabbetlere göre insanlara bir tık daha yakınlar sanki, mesela onunla konuşurken hemen bana dikkat kesilip dinliyor. Söylediklerimi taklit ediyor. Bir de bazıları sultanların taklit yeteneği iyi değil diyorlardı. Her söylenene inanmamak lazımmış demek ki.
İkisini de besleyen biri olarak muhabbet bana şuan daha sevimli geliyor çünkü minicik ama kişisel farklara bağlı olarak kuş türleriyle kuracağınız bağın deneyimi değişiklik gösterecektir tabii ki

sdeniz14

Paylaşımcı
İkisini de besleyen biri olarak muhabbet bana şuan daha sevimli geliyor çünkü minicik ama kişisel farklara bağlı olarak kuş türleriyle kuracağınız bağın deneyimi değişiklik gösterecektir tabii ki
Tabii ki muhabbet kuşlarının şirinliği, minnoşluğu apayrı. Dört tane muhabbet daha beslemiştim önceside, deneyimlerime dayanarak eğitim ve insanla yakın bağ kurma açısından sultanların bir tık önde olduğunu düşünüyorum. Bazen muhabbet kuşum bana soğuk davranabiliyor ama sultan papağanım öyle değil çok insancıl Maşallah.

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Valla ben sultan hastası oldum şuan muhabbet kuluçka dönemi baya eğlenceli oluyor