İltihap akıyo ama tırnağın dip kısmında sarı bir katman oluyor. O yüzden terramycin kullanmak mantıklı geliyor. Ama yanlış da birşey yapmak istemiyorum.
İltihap akıyo ama tırnağın dip kısmında sarı bir katman oluyor. O yüzden terramycin kullanmak mantıklı geliyor. Ama yanlış da birşey yapmak istemiyorum.
Dediğiniz şekilde uygularım inşallah düzelir.
Tırnağı böyle olunca denge de falan da zor oluyo tırnakla kavramayı yapamıyor. Kötü birşey olacak diye de korkuyorum bir sıkıntı olmaz dimi ayağına?
Zamanla Düşecek Tırnağı. Benim Kiziminda Öyleydi. Creystalin Sıktım Bol Bol. O Dönem Veteriner Hekim Öyle söylemişti. İyi Gelmişti. Önce Temizleyip Daha Sonra Kremini Sürün. Arada 5 10 Dk Zaman Olsun.
Zamanla Düşecek Tırnağı. Benim Kiziminda Öyleydi. Creystalin Sıktım Bol Bol. O Dönem Veteriner Hekim Öyle söylemişti. İyi Gelmişti. Önce Temizleyip Daha Sonra Kremini Sürün. Arada 5 10 Dk Zaman Olsun.
Fucidin krem varsa sürün
Benim kızım İnsan aynı şekilde koptu ve 2 gündür fucidin krem sürüyorum şuan çok iyi
Hatta acımasın diye kremin içine tırnağı batırıyorum