• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Tırnakta kan toplama

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Crystalin iyi gelir ama ben ödeme aynısefa ve tarçını kaynatıp pansuman yapıyorum veya hirudoid forte jel kullanıyorum ama yemesin dikkat edin ☺

cimennnn

Tutkulu
Crystalin iyi gelir ama ben ödeme aynısefa ve tarçını kaynatıp pansuman yapıyorum veya hirudoid forte jel kullanıyorum ama yemesin dikkat edin ☺
İltihap akıyo ama tırnağın dip kısmında sarı bir katman oluyor. O yüzden terramycin kullanmak mantıklı geliyor. Ama yanlış da birşey yapmak istemiyorum.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İltihap akıyo ama tırnağın dip kısmında sarı bir katman oluyor. O yüzden terramycin kullanmak mantıklı geliyor. Ama yanlış da birşey yapmak istemiyorum.
Rif ampül kullanın lütfen, özellikle enfeksiyon da çok etkilidir, yese de sorun olmaz

cimennnn

Tutkulu
Dediğiniz şekilde uygularım inşallah düzelir.
Tırnağı böyle olunca denge de falan da zor oluyo tırnakla kavramayı yapamıyor. Kötü birşey olacak diye de korkuyorum bir sıkıntı olmaz dimi ayağına?

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Zamanla Düşecek Tırnağı. Benim Kiziminda Öyleydi. Creystalin Sıktım Bol Bol. O Dönem Veteriner Hekim Öyle söylemişti. İyi Gelmişti. Önce Temizleyip Daha Sonra Kremini Sürün. Arada 5 10 Dk Zaman Olsun.

cimennnn

Tutkulu
Zamanla Düşecek Tırnağı. Benim Kiziminda Öyleydi. Creystalin Sıktım Bol Bol. O Dönem Veteriner Hekim Öyle söylemişti. İyi Gelmişti. Önce Temizleyip Daha Sonra Kremini Sürün. Arada 5 10 Dk Zaman Olsun.
Tekrar çıkmaz diyenler de var çıktı mı sizin kuşunuzun tırnağı?
Creystalin ile temizlicem dimi?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Benim de tırnağım düşmüştü çıktı 🤣 Çimen kızın da çıkar inanıyorum 🙏 B vitamini de verin bu esnada daha sağlıklı çıkar 🌸

cimennnn

Tutkulu
Tırnak yarıdan koptu şimdi rif ve creystalin devam edim mi?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tırnak koptu ama ufak bir şey tutuyo bende kanama vs olur diye korktuğumdan dokunmadım ama baya baya kopuk
Fucidin krem varsa sürün
Benim kızım İnsan aynı şekilde koptu ve 2 gündür fucidin krem sürüyorum şuan çok iyi
Hatta acımasın diye kremin içine tırnağı batırıyorum

Üst Alt