• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Tırnak ve Gaga kesiminden sonra kuş durgunlaştı

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Anlık dışkıları bu şekilde, iştahı oldukça iyi. Şehmus hocadan @Şehmus BAKIR Zeolit ve zimec aldım yarından itibaren onları da uygulayacağım.
Hafif bi hapşırması vardı kekik çayı yapıp biraz içirdim, biraz da kulak çöpüyle burnuna sürdüm şuan gayet iyi. Ilgileri için herkese teşekkür ederim
@Semiha S. @Hamdi @Tarık T. @Demet bükay @Zeluch
Yemli dışkıları grit kum var mı ve entrobac veriyor musunuz? Rica ederim gagası ne durumda ?

berkakansu

Yeni Üye
Yemli dışkıları grit kum var mı ve entrobac veriyor musunuz? Rica ederim gagası ne durumda ?
Evet grit kuş kumu var 3 gündür üst üste entrobac veriyorum, şuan bir problem yok gagası iyi durumda yemi kırıp yiyebiliyor ama tabi ders oldu bidaha kestirmeyeceğim

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Evet grit kuş kumu var 3 gündür üst üste entrobac veriyorum, şuan bir problem yok gagası iyi durumda yemi kırıp yiyebiliyor ama tabi ders oldu bidaha kestirmeyeceğim
Dışkısında yem var. Bunları veriyorsanız normalde olmaması lazım ama. Zeolit tozu gelince mamasına döküp verin. Zeolit yemli dışkılara da işe yarar. Evet. Ders çıkardınız ama ahını o yavru çekti. Geçmiş olsun inşallah hızlı iyileşir.

Üst Alt