Rayus Paylaşımcı Katılım 10 Ağu 2021 Mesajlar 419 Tepkime puanı 181 Puanları 43 19 Tem 2022 #1 Kusumun tırnağını heo kendim kestim bugüne kadar bugün yanlışlıkla az derin geldi snrm kanıyor bit tane tırnağı napmaliyim
Kusumun tırnağını heo kendim kestim bugüne kadar bugün yanlışlıkla az derin geldi snrm kanıyor bit tane tırnağı napmaliyim
gambred Yeni Üye Katılım 27 Mar 2022 Mesajlar 29 Tepkime puanı 47 Puanları 13 Yaş 36 19 Tem 2022 #2 kanayan parmağı bebek pudrasına bandırın.
Rayus Paylaşımcı Katılım 10 Ağu 2021 Mesajlar 419 Tepkime puanı 181 Puanları 43 19 Tem 2022 #3 Taha' Alıntı: Kanama için arkadaşın dediği gibi bebe pudrası kullanabilirsiniz ya da nişasta Genişletmek için tıkla ... Kanaması geçti peki bunu hemen hemen çoğu kanamadan yapabilir miyim geleceğe önlem açısından sormak istedim @gambred
Taha' Alıntı: Kanama için arkadaşın dediği gibi bebe pudrası kullanabilirsiniz ya da nişasta Genişletmek için tıkla ... Kanaması geçti peki bunu hemen hemen çoğu kanamadan yapabilir miyim geleceğe önlem açısından sormak istedim @gambred
gambred Yeni Üye Katılım 27 Mar 2022 Mesajlar 29 Tepkime puanı 47 Puanları 13 Yaş 36 20 Tem 2022 #4 Rayus' Alıntı: Kanaması geçti peki bunu hemen hemen çoğu kanamadan yapabilir miyim geleceğe önlem açısından sormak istedim @gambred Genişletmek için tıkla ... tırnak kanamasında bildiğim yöntem bu. sorduğunuz şey farklı bir yerde kanama ise o konuda yorum yapamam, yanlış yönlendirme yapmak istemem.
Rayus' Alıntı: Kanaması geçti peki bunu hemen hemen çoğu kanamadan yapabilir miyim geleceğe önlem açısından sormak istedim @gambred Genişletmek için tıkla ... tırnak kanamasında bildiğim yöntem bu. sorduğunuz şey farklı bir yerde kanama ise o konuda yorum yapamam, yanlış yönlendirme yapmak istemem.