Batuş
Paylaşımcı
Sevgili arkadaşlar, pazar günü ishali başlayan rahatsızlanan 3 yaşındaki değerli can dostumu, biricik boncuğumuzu bu sabah kaybettik maalesef. Elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştım onun için çok uğraştım. Keşke farklı bir ile götürebilir şansım olsaydı. Hatta bir ara şehmus hocamın yanına bile gitmeyi düşündüm ama maalesef durumlar el vermedi. Bu konu için belki de gerek yoktu. Ama sizlere bir teşekkür borcum olduğunu biliyorum. Bu platformda maddi çıkarları olmadan gece gündüz her türlü soruma yanıt veren fikirlerini paylaşan değerli dostlara, hiç tanımasam da kendi evlatları gibi görüp tedavi sürecinde yardım eden dostlara özellikle abla abi kardeş gibi hissettiren bir kez olsun cevap vermemezlik yapmayan bu süreçte can dostum boncuğa kendi kuşlarıymış gibi, götürdüğüm veterinerlerden çok (uzaktan olmasına rağmen) ilgi gösteren @Şehmus BAKIR @Demet bükay @Burçak A. sonsuz teşekkürler. Rabbim herşeyi gönlünüzce versin. İyi varsınız. Kaybettiğim can dostumunda dediği gibi "çok şükür" sizler gibilerin var olmasına...
Watch unnamed | Streamable

Watch unnamed | Streamable