• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Teşekkürler Şehmus Abi

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Çok güzel bir ziyaret olmuş. Evinize gelin gelmiş hayırlı olsun. :)
Teşekkürler rodi 🤗 Tabi ben herzamanki evhamlı halimle yarım saat öncesine kadar bi canımı sıktım, ağzını açıp kapatıyor ve uyukluyor diye ama sonra kendime geldim 😂

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Pamuğun gözleri kırmızı mı ?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Böyle güzel dostluklar görmek çok güzel 🙂😍 Pamuk a sağlıklı ömür diliyorum 🙏🏻 aynı şekilde sizlere de Pamuk la keyifli güzel sağlıklı yıllar diliyorum 🌸 Şehmus bakır hocama da selamlar 😄🖐🏻

Bahar Y.

Müdavim
Merhabalar, bugün kızımı almak için @Şehmus BAKIR abimi ziyaret ettik. Sağolsun bizi çok iyi ağırladı, forumdan tanışıyor olmasaydık bile eminim ki aynı keyifli sohbet olurdu, öyle güleryüzlü bir insan. Artık dünürüz ☺
Ahanda adaşımı gördüm orada 🥰🤭🤗 maşallah çok güzel bir fotoğraf, Pamuk hanımda çok güzel ve sağlıklı görünüyor hayırlı olsun Maviş'e Pamuk'a ve size 🥰 yalnız kilosunca altın almamak olmaz şimdi 🤪

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ahanda adaşımı gördüm orada 🥰🤭🤗 maşallah çok güzel bir fotoğraf, Pamuk hanımda çok güzel ve sağlıklı görünüyor hayırlı olsun Maviş'e Pamuk'a ve size 🥰 yalnız kilosunca altın almamak olmaz şimdi 🤪
Teşekkürler Bahar :love: Pamuk kaç gramdır acaba diye düşündüm bi hesapladım 30 bin lira falan ediyor, kanım çekildi :LOL: Maviş çalışıp ödesin.

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
İkisini yan yana ne zaman göreceğiz? :)

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
40-45 günlükmüş ❤ Hareketlerini seyredince Maviş’in bebekliğini hatırladım, bi tane yemi 5 saniyede anca kırıyor 😁 Onların aile olmalarına daha çook zaman var ☺
Daha küçükmüş pamuk hanım. :)

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Maviş Bey ile Pamuk Hanıma ömür boyu mutluluklar diliyorum :)