• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Teşekkürler Şehmus Abi

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhabalar, bugün kızımı almak için @Şehmus BAKIR abimi ziyaret ettik. Sağolsun bizi çok iyi ağırladı, forumdan tanışıyor olmasaydık bile eminim ki aynı keyifli sohbet olurdu, öyle güleryüzlü bir insan. Artık dünürüz ☺

Ekli dosyalar

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhabalar, bugün kızımı almak için @Şehmus BAKIR abimi ziyaret ettik. Sağolsun bizi çok iyi ağırladı, forumdan tanışıyor olmasaydık bile eminim ki aynı keyifli sohbet olurdu, öyle güleryüzlü bir insan. Artık dünürüz ☺
Harikasınız valla kızınızı benim yerime öpün lütfen maşallah 🧿

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Daha kendi de bebiş 😁 İnşallah sağlıkla büyür de anne olduğunu görürüz hep beraber 🙏🏻 Teşekkürler.
Valla kızlarımız gibi, kuşlarımız da göz açıp kapayıncaya kadar büyüyorlar 💖 Bir bakmışsınız Meri ile Pamuk evleniyor 🤣🤣🤣

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Valla kızlarımız gibi, kuşlarımız da göz açıp kapayıncaya kadar büyüyorlar 💖 Bir bakmışsınız Meri ile Pamuk evleniyor 🤣🤣🤣
Valla Maviş efendi eve kadar küçücük kızdan korkarak geldi 😂 Sanki Pamuk bizimmiş Maviş’i yeni almışız gibi kafesin köşesine pıstı kaldı bi süre. Ben evlenmekten vazgeçtim olarak algıladım ama artık çok geç, alışacak 😁

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Yaa ne güzel, hayırlı olsun😍 Pamuk’a da maşallah. Umarım Maviş’le çok iyi anlaşırlar🍀

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ayağınıza yüreğinize sağlık tanıştığıma çok memnun oldum 🙏😊 küçük bahar da çok tatlıydı maşallah Allah'ım size bağışlasın inşallah 🤲

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Valla Maviş efendi eve kadar küçücük kızdan korkarak geldi 😂 Sanki Pamuk bizimmiş Maviş’i yeni almışız gibi kafesin köşesine pıstı kaldı bi süre. Ben evlenmekten vazgeçtim olarak algıladım ama artık çok geç, alışacak 😁
Sen hem evlenmek iste hem de iş ciddiye binince tekrar mı düşünsem de. Yok öyle şey :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: