• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Teşekkürler kafeskuslari com😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Arkadaşlar buradan başta yönetimdeki ekip arkadaşlarima ve yardım elini uzatan siz değerli abilerim, ablalarim , kardeşlerime çok teşekkür ederim.. nedensiz, çıkarsız karşılıksız sevgiyle, saygıyla ve en önemlisi dışardan gelen saldıralara karşı bizi savunup yanımızda olduğunuz için hepinize kafeskuslari adına TEŞEKKÜR EDERİM 🥰 sağolun varolun bizimle kalın 😊🙏

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kafeskuslari.com bizim ikinci evimiz... Ben ve Bicirik tüm yönetimdeki kardeşlerimize, tüm diğer uzman ve bilgili kardeşlerimize ve tüm üyelerimize canı gönülden teşekkür ederiz... İyi ki varsınız...

Bahar Y.

Müdavim
Asıl teşekkürü biz etmeliyiz...
Yanınızda durma sebebimizde sizsiniz sizin çıkar için değil sırf iyi niyetinizden kurmuşsunuz bu forumu belli her halinizden belli oluyor, bizede üye olup aileye katılmak kalıyor 🥰🥰

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Şimal kuşa katılıyorum. Biz teşekkür ederiz asıl. :)
Böyle bir platform kurup biz kuş severlerin bir araya gelmesini sağladınız. Aynı zamanda hasta ve sorunu olan kuşlarımıza karşılıksız yardım etmeye çalışıyorsunuz.

Kendi adıma konuşmak gerekirse kuş sahibi olupta kuşum ilk kez hastalandıktan sonra googledan forumları araştırmaya başladım ve çoğu siteye göre dönüş olan tek yer burasıydı. O yüzden ağustostan ekime kadar gölge üye olarak burayı takip ettim. Sonra başka bir kuşum daha rahatsızlanınca artık aileye katılayım diyerek üye oldum ve şahsen iyi ki olmuşum. Her gün mutlaka girip baktığım yerler arasında yerini aldı. :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Allah biliyor ya ronay ile forumu devraldığimizda ne içimizden ne aklımızdan çıkar ve kötü niyet geçirmedik tamamen insanlar ve hayvanlar a faydalı olmak için uğraştık ve hala devam ediyoruz sizinle de devam edeceğiz inşallah 😊 bütün sosyal ağlardan sorular geliyor kimseye sırtımızı dönmedik yardımcı olmaya çalıştık sizlerin desteği ve yardımıyla büyük bir aile olup birçok cana dokunmaya devam edeceğiz inşallah 🙏

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Biz teşekkür ederiz 🌸 Burası olmasa kuşlar hakkında hiçbir şey bilmeden kuş besliyor olacaktım. Şimdi onlarca bilgi edindim ve en küçük soru işaretinde sizlerden en doğru bilgileri alabileceğimin rahatlığını yaşıyorum. Allah herkese sağlıklı hayvanlar ve buradaki herkes gibi iyi niyetli, yardımsever forum arkadaşları nasip etsin ☺

FatihB.

Tutkulu
Arkadaşlar buradan başta yönetimdeki ekip arkadaşlarima ve yardım elini uzatan siz değerli abilerim, ablalarim , kardeşlerime çok teşekkür ederim.. nedensiz, çıkarsız karşılıksız sevgiyle, saygıyla ve en önemlisi dışardan gelen saldıralara karşı bizi savunup yanımızda olduğunuz için hepinize kafeskuslari adına TEŞEKKÜR EDERİM 🥰 sağolun varolun bizimle kalın 😊🙏
Bu siteyi iyiki bulmuşum ve sizleri tanıdım. Ben sizlere teşekkür ederim 🥰😊

Soner

Aktif Üye
Aile yapısının gereği neyse onu yaptık ve yapıyoruz cünkü biz bir aileyiz derken bunu sadece laf olsun diye söylemiyoruz.. o yüzden bu aileye öncülük ettikleri icin basta aile büyüğümüz @Şehmus BAKIR abimize,bu ailenin yapı taşı @Ronay Ayk. hocamıza ve ailenin kalan tüm üyelerine ben teşekkür ederim iyi ki varsınız ❤

19.merttt

Müdavim
Allah biliyor ya ronay ile forumu devraldığimizda ne içimizden ne aklımızdan çıkar ve kötü niyet geçirmedik tamamen insanlar ve hayvanlar a faydalı olmak için uğraştık ve hala devam ediyoruz sizinle de devam edeceğiz inşallah 😊 bütün sosyal ağlardan sorular geliyor kimseye sırtımızı dönmedik yardımcı olmaya çalıştık sizlerin desteği ve yardımıyla büyük bir aile olup birçok cana dokunmaya devam edeceğiz inşallah 🙏
İnşallah 😁

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Aslında burada alkışı ve teşekkürü adreslemek haksızlık olur.
yönetimin ya da @Şehmus BAKIR ustanın ve @Ronay Ayk. hocamın vesile olmaları ayrı bir teşekkür ama süreci yaşatan tüm iyi niyetli paylaşımcıların teşekkürü ve övgüyü önce kendilerine yapmaları gerekiyor. Çünkü bireysel olarak iyi niyetli olunmasa ve hissettirilmese bu sinerjiyi yakalayamazdık.

Herkesin birbirinden öğreneceği çok şey var ve bunlar için şimdiden teşekkürler.