• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Teşekkür

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Benim bu forum artık elim ayağım oldu. Sabah kalktığımda sosyal medyadan önce buraya giriyorum 🙂 yeni bilgiler öğrenmek bana iyi geliyor. O yüzden burada çok vakit geçirmek bana zaman kaybı gelmiyor 🙂 Ama tabi tercih meselesi. Kafeskuşları ailesi kapısı tüm forum üyelerimize her zaman açıktır 🙂🖐🏻🙏🏻

Melisa41

Tutkulu
Benim bu forum artık elim ayağım oldu. Sabah kalktığımda sosyal medyadan önce buraya giriyorum 🙂 yeni bilgiler öğrenmek bana iyi geliyor. O yüzden burada çok vakit geçirmek bana zaman kaybı gelmiyor 🙂 Ama tabi tercih meselesi. Kafeskuşları ailesi kapısı tüm forum üyelerimize her zaman açıktır 🙂🖐🏻🙏🏻
Benim içinde zaman kaybı değil tabii o kadar çok şey öğrendim ki buradan teşekkür ederim inşallah tekrar katılırım bu güzel aileye 🥰

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ben de teşekkür ederim Melisa yardımların için 🌸 Kararın sana iyi gelecekse ne ala ama ben yapamıyorum açıkçası şunun kuşu yavruladı mı bunun kuşu iyileşti mi öbür arkadaşın kuşu alıştı mı derken kendimi burda buluyorum 😁

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Aramıza yine bekleriz. Dengeli bir şekilde kullanabileceğini düşünüyorum @Melisa41 . :)