• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Termometre elzem mi?

Limonbey33

Tutkulu
Termometre konusunda çok kararsız kaldım,sanırım usuyorlar mıdır konusuna biraz kafayı taktım,almak istediğim termometre fiyatı da 300 lira filan,yani kesinlikle her evde bulunması gerekir mi kuslarimiz için?

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ortam çok soğuk değilse ve sürekli bi ısı değişimi yaşanmıyorsa sıkıntı yaşamazsınız merak etmeyin

Limonbey33

Tutkulu
Ortam çok soğuk değilse ve sürekli bi ısı değişimi yaşanmıyorsa sıkıntı yaşamazsınız merak etmeyin
Surekli ısı değişimi olmuyor,ama çok mu soğuk oluyor onlar için emin olamıyorum da tam,şöyle söyleyeyim ama hava sıcaklığı dışarı için yani on derece altına hiç düşmüyor neredeyse

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sadece ısı değil nemin durumu da önemli. Isı ve nem da belli aralıklarda olmalıdır... Bunların çözümünü siz yapamıyorsanız bu termometreyi almanızı tavsiye ediyorum... (y)

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Termometre konusunda çok kararsız kaldım,sanırım usuyorlar mıdır konusuna biraz kafayı taktım,almak istediğim termometre fiyatı da 300 lira filan,yani kesinlikle her evde bulunması gerekir mi kuslarimiz için?
Hem ısıyı hem nemi gösteren aletler var ebebekte. Link yasak olduğu için atamadım, 80 liraya, 170 liraya falan var orda.