• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Görsel Paylaşım Tekrardan Selamlar

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Hepinize tekrardan selamlar saygıdeğer Kafeskuşları üyeleri, üniversiteye yeni başladığımdan sebep yoğunluktan ötürü aktif olamıyordum uzunca bir süre. Fakat artık tekrardan aranızda olmayı umuyorum. Buradaki hocalarımdan, arkadaşlarımdan edindiğim bilgileri elimden geldiği kadarıyla kuşlarımıza fayda sağlayıp aktarmak amacıyla geri dönmek istedim. Umarım sizler iyisinizdir.
Biz birbirimizle bir süreliğine uzak mesafe olduğumuz için kırgın ama bir o kadar da iyi ve sağlıklıyız. :)
1000029062.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hepinize tekrardan selamlar saygıdeğer Kafeskuşları üyeleri, üniversiteye yeni başladığımdan sebep yoğunluktan ötürü aktif olamıyordum uzunca bir süre. Fakat artık tekrardan aranızda olmayı umuyorum. Buradaki hocalarımdan, arkadaşlarımdan edindiğim bilgileri elimden geldiği kadarıyla kuşlarımıza fayda sağlayıp aktarmak amacıyla geri dönmek istedim. Umarım sizler iyisinizdir.
Biz birbirimizle bir süreliğine uzak mesafe olduğumuz için kırgın ama bir o kadar da iyi ve sağlıklıyız. :)
Ekli dosyayı görüntüle 99804
Maşallah SüphanAllah herşey yolundaysa bizlerde güzel haberler ile çok iyi oluyoruz🥰🤲💓

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Tekrardan hoşgeldin 🌸🙂 hangi üniversite hangi bölüm. Yolun açık başarıların daim olsun canım 🩷
Merhaba Aslı abla 🌸 Çok rahat puanımın yettiği yerler olmasına rağmen tercih listemin en sonundaki açıkta kalmamak için yazdığım Cumhuriyet Üniversitesi çıktı :) Bilgisayar mühendisliği okuyorum ancak kuvvetle muhtemel seneye İstanbul'a geçiş yapacağım :)

nymeria

Eski Forumcu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Merhaba, tekrar hoş geldiniz🌸 Eğitim döneminizde ve Sivas soğuğuna karşı başarılar 🤭