• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tekirdağ'da Kanatlı Uzmanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

simitt

Yeni Üye
Dişi kuşumu gösterebileceğim Tekirdağda iyi bir veteriner arıyorum kanatlı kuşlardan anlayan bildiğiniz tanıdığınız birileri var mı? Dişi kuşum rahatsız kaç defa veterinere götürdüm ancak hala düzleme yok lütfen yardımcı olun bana 🥺🙏🏻

Melisa41

Tutkulu
Dişi kuşumu gösterebileceğim Tekirdağda iyi bir veteriner arıyorum kanatlı kuşlardan anlayan bildiğiniz tanıdığınız birileri var mı? Dişi kuşum rahatsız kaç defa veterinere götürdüm ancak hala düzleme yok lütfen yardımcı olun bana 🥺🙏🏻
Hoşgeldiniz 🙂 Vethelp veteriner kliniği buraya bir bakın isterseniz 🙂 kuşun nesi var belki yardımcı olabiliriz

simitt

Yeni Üye
Hoşgeldiniz 🙂 Vethelp veteriner kliniği buraya bir bakın isterseniz 🙂 kuşun nesi var belki yardımcı olabiliriz
Merhabalar çok teşekkür ederim cevabınız için dişi kuşum 3 haftadır rahatsız. Veterinere götürdüm kursak mantarı dediler ceresi beyazladı kusma yok dışkısı normal her zamanki gibi ancak nefes alırken fik fik diye ötüyor kuyruğu da oynuyor o bayadır vardı ancak bu ötme 3 haftadır var veteriner en son gittiğimizde kursak mantarı geçmiş ancak ciğerine inmiş olabilir nefes almakta zorluk çekiyor dedi şırıngaya ilaç verdi onu içiriyoruz ancak ilacı verirken kendinden geçiyor ayaklarını bırakıyor kanatlarını salıyor lütfen yardım edin bana 🙏🏻

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tek konu üzerinden devam edelim lütfen 🙏 müsaadenizle bu konuyu kilitliyorum 👍

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoş geldiniz
Geçmiş olsun kuşunuzun videosunu görebilirmiyiz streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım 👍 kuşun ciğerleri doluysa o yüzden nefessiz kalıyor ve kendini yere salıyor ilaç verirken damla damla ve yavaş verin yem yemiyor ise beslemek lazım birde kuruma varsa ve sinüzit ikisi bir arada çok zor bir vaka iyi bir kanatlı uzmanı şart hatta müşahede altında düzelme ihtimali yüksek siz video ekleyin bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...