3 tünek fazla bu kafes için tünekleri biraz daha yukarı takın yemlikleri ben kafes içine üstü kapalı olmadan bırakıyorum çünkü ne kadar büyük olsada kendini yemliğe sokup kalabiliyor.
İyi akşamlar arkadaşlar kafam çok karışık bı kafeste ne kadar tunek olsa ideal bu şekil yaptım ama böyle de sol taraf çok boş kalıyor Ekli dosyayı görüntüle 56881
Ekli dosyayı görüntüle 56895
Kafes boyları yakın gibi ikimizin. Bu benim kafes düzenim bir tane muhabbet kuşu. Benimki bütün gün dışarıda bir de. Yardımcı olur umarım bu görsel.
Iyi hoş da kuşa hareket edeceği, gerektiginde kanat çalışacağı bir alan lazim. Kafes duzeniniz guzel görünmekle beraber çok parca barındırıyor biraz daha sadelestirin tavsiyem.
Iyi hoş da kuşa hareket edeceği, gerektiginde kanat çalışacağı bir alan lazim. Kafes duzeniniz guzel görünmekle beraber çok parca barındırıyor biraz daha sadelestirin tavsiyem.
Fotoğrafın çekildiği açıdan biraz yoğun görünüyor fakat kafesin içinde kanat çırpabilecek kadar alan var, farklı bir açıdan görsel ekledim. Ki benimki bütün gün evde uçuyor kafeste kanat alıştırması yapma durumu olmuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 56895
Kafes boyları yakın gibi ikimizin. Bu benim kafes düzenim bir tane muhabbet kuşu. Benimki bütün gün dışarıda bir de. Yardımcı olur umarım bu görsel.
Fotoğrafın çekildiği açıdan biraz yoğun görünüyor fakat kafesin içinde kanat çırpabilecek kadar alan var, farklı bir açıdan görsel ekledim. Ki benimki bütün gün evde uçuyor kafeste kanat alıştırması yapma durumu olmuyor. Ekli dosyayı görüntüle 56904Ekli dosyayı görüntüle 56905
Fotoğrafın çekildiği açıdan biraz yoğun görünüyor fakat kafesin içinde kanat çırpabilecek kadar alan var, farklı bir açıdan görsel ekledim. Ki benimki bütün gün evde uçuyor kafeste kanat alıştırması yapma durumu olmuyor. Ekli dosyayı görüntüle 56904Ekli dosyayı görüntüle 56905